ZIEN: bizarre superjacht van Hawk Yachts

Bekend om hun speciale ontdekkingsjachten met revolutionaire ontwerpen, de high-end technologie en uitrusting geleend van de commerciële scheepsindustrie, heeft Hawk Yachts nu een nieuw prachtig jachtconcept bedacht: de Ranger.

ZIEN: bizarre superjacht van Hawk Yachts

Hawk Yachts heeft gewerkt in samenwerking met de Britse jachtontwerpstudio Laurent Giles, die zowel het ontwerp als de scheepsarchitectuur van het nieuwe project heeft gemaakt.

Onder de nieuwe functies van de 68 meter lange Hawk Yachts Ranger bevindt zich een gedeelte voor de eigenaar op het bovendek, dat is voorzien van een suite en een extra kamer, een eigen fitnessruimte en een studieruimte. Het hoofddek is voorzien van de VIP- en gastenhutten en de lounge- en eetruimte. Het buitenste gedeelte wordt geleverd met een bar en een strandclub, plus een helikopterplatform dat kan worden omgevormd tot een zwembad wanneer dat nodig is. De Ranger komt ook met een tedere garage die een kleine onderzeeër kan ontvangen en tenders tot een lengte van 8,5 meter. Het achterste deel van het benedendek herbergt een sauna, een wetenschappelijk laboratorium en een diepduikstation.

Wil je met deze schoonheid de verste hoeken van de wereld verkennen? Grijp dan nu je kans.