De snelste auto’s van 2019 en de kosten hiervan

Het is natuurlijk erg belangrijk dat auto’s erg snel zijn. In dit artikel zullen we het hebben over de snelste auto’s van 2019 en de kosten die hiermee gepaard gaan.

De snelste auto’s van 2019 en de kosten hiervan

De Pagani Huayra Roadster en de Koenigsegg Regera

Het is enorm snelle auto, het Italiaanse monster de Pagani Huayra Roadster. Het wordt ook wel een kunstwerk genoemd en heb biedt plek voor twee personen. Het is echt een lichte variant en er zijn slechts 100 modellen van deze auto gemaakt. De auto kan maar liefst 334 km per uur bereiken en staat te koop vanaf 2.3 miljoen euro. Het is dus een dure investering, maar dan weet je wel zeker dat je een snelle monster hebt.

De auto is gecreëerd door een Zweed en staat ook wel bekend als de Zweedse Supercar. De Koenigsegg Regera heeft maar liefst 1.500 pk. De auto is het puur natuur en kan een maximale snelheid bereiken van 410 kilometer per uur. Dit is natuurlijk enorm snel en de auto is te koop vanaf 2.1 miljoen euro. De auto is dus goedkoper als de Pagani Huayra Roadster en is ook nog sneller. Ideaal dus!

De aller snelste auto, de Bugatti Chiron

De Bugatti Chiron werd geïntroduceerd tijdens de Autosalon in Genève. Deze Supercar kan een snelheid bereiken van 420 kilometer per uur met begrenzing. Als er wordt gekozen om de begrenzing weg te halen, kan de auto een maximale snelheid bereiken van 460 kilometer per uur. De auto heeft 1.500 pk en is te koop voor ‘slechts’ 2.7 miljoen euro. In totaal zijn er 500 exemplaren van gemaakt en daarom is hij ook erg gewild. Wie wilt nou niet in 2,5 seconde van 0 naar 100 gaan.

Een autoverzekering op maat Het is natuurlijk ook goed om te kijken naar een autoverzekering. Je wilt natuurlijk wel zeker van zijn dat je snelheidsmonster goed is verzekerd. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar de voorwaarden als je besluit een autoverzekering afsluiten. Zo mag je bijvoorbeeld niet jonger zijn dan een bepaalde leeftijd en moet je ook kunnen aantonen dat je een bepaald salaris verdient. Dit is natuurlijk logisch, want het is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd om zulke auto’s te verzekeren. Vergelijk daarom goed diverse aanbieders met elkaar en kijk daarbij ook naar het eigen risico die gepaard gaat met het eigen risico.