Flavio Briatore (69) datet met 20-jarig meisje (+FOTO’S)

Flavio Briatore (69) stond in de Formule 1 al jaren bekend als een playboy. De teambaas van Benneton laat zien dat hij het nog steeds niet verleerd is.

Voormalig teambaas Flavio Briatore (69) datet met 20-jarig meisje

Flavio Briatore

De Italiaanse Flavio Briatore is een gevierd zakenman. Hij was eerder teambaas van Benneton en Renault, waar Michael Schumacher voor het eerst wereldkampioen werd en was later eigenaar van de Engelse voetbalclub Queens Park Rangers (QPR). Hij wist zijn fortuin bijeen te schrapen als baas van het kledingmerk Benetton. Nu zou hij nog steeds goed zijn voor een vermogen van 350 miljoen euro.

Topmodellen

Naast zakenman is Briatore ook een gevierd casanova. Hij wist eerder al topmodellen als Heidi Klum en Naomi Campbell aan de haak te slaan. Ook heeft hij al een zoontje van een vrouw die dertig jaar jonger is dan hij. De twee zijn in 2017 gescheiden.

Benedetta Bosi

Nu heeft Briatore dus opnieuw een jonge vrouw aan de haak geslagen. Dit keer gaat het om Benedetta Bosi. Ze is 20 jaar oud, dus 49 jaar jonger, en studeert rechten aan de Universiteit van Milaan. De twee lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. Ze zijn zoenend gespot en ze mocht mee in zijn privévliegtuig naar Kenia voor een vakantie.

De twee hebben het prima naar hun zin.
Benedetta Bosi studeert rechten.
Ze is 49 jaar jonger dan Briatore.