Geen Victoria's Secret Show meer: the end of an era

Dit weekend werd bekend gemaakt dat Victoria's Secret stopt met haar iconische Fashion Show. En dat is toch best wel een ding.

Geen Victoria's Secret Show meer: the end of an era

No more Candice & Co

Het is de afgelopen jaren toch wel een behoorlijk begrip geweest: de Victoria Secret Fashion Show.  Jarenlang wist de lingerieshow vele kijkers van over de hele wereld te boeien, maar die tijd is ten einde. De kijkcijfers vielen tegen, er was steeds meer kritiek op de onrealistische standaarden waar de modellen aan moesten voldoen en het gebrek aan diversiteit en inclusiviteit (van o.a. transgender of plus-size modellen) leverden het merk en de show steeds meer kritiek op. Daarom werd afgelopen weekend bekend gemaakt dat de show wordt afgeschaft: het was tijd voor een nieuw imago, en de Fashion Show paste daar niet meer in.

The end of an era

Een begrijpelijk besluit, dat staat buiten kijf. Maar... dat neemt niet weg dat de shows de afgelopen jaren ieder jaar wél voor een enorm spektakel zorgden, waar vele kijkers van hebben genoten. Ook leverde de show ieder jaar weer prachtig levendige kiekjes op. Dus voor old times' sake:  bij deze nog één keer een eregalerij van de mooiste foto's van de afgelopen jaren. 

Adriana Lima

Miranda Kerr

Alessandra Ambrosio

Joan Smalls

Doutzen Kroes

Candice Swanepoel

Gisele Bundchen

Jasmine Stookes

Romee Strijd

Kendall Jenner

Gigi Hadid

Bella Hadid

Lais Ribeiro

Shanina Shaik

Rosie Huntington-Whitely

Elsa Hosk

Women
  • Instagram/vsfsoutfits