Marisa Papen heeft een nieuwe kalender en hij is buitenaards mooi

Ze stond al een aantal keer in ons blad, en sinds 2017 maakt ze zelf kalenders. Mét een boodschap. We hebben het over de prachtige Marisa Papen.

Marisa Papen

Marisa Papen

Wie geabonneerd is op ons blad weet: de Belgische Marisa Papen is geen onbekende van Playboy. Zo stond ze onlangs nog met een prachtige shoot in ons septembernummer. Marisa werkt al jaren als model en Playmate en werd zelfs van Instagram verwijderd omdat haar foto's té pikant zouden zijn. Nu vinden we dat laatste nog best een beetje meevallen, maar wellicht zijn wij van Playboy niet het meest objectieve paar ogen... Lang verhaal kort: er komt gewoon weinig kleding aan te pas. 

Marisa is namelijk een groot voorstander van naaktheid normaliseren. Of zoals ze zelf zegt: 'Naaktheid hoeft helemaal niet seksueel te zijn.' Ze plaatst regelmatig kiekjes op Instagram die kantje-boord zijn qua 'bloot op Insta'-censuur. Ze zoekt graag grenzen op. Niet alleen op Instagram, maar ook als het aankomt op mensen bewust maken van maatschappelijke en milieuproblematiek.

Kalender

En dat doet ze nu al een aantal jaren door middel van een prikkelende kalender. Net als voorgaande jaren heeft Marisa een kalender gemaakt waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan dat past bij het thema van dat jaar. Die thema's hebben vaak een milieubewust karakter. Zo was het thema al eens #plasticsushi, #planetplastic, en dit keer is het thema #2(C)020. De kalender is geschoten op IJsland, en vraagt aandacht voor klimaatverandering. Hij is maar beperkt verkrijgbaar: er worden slechts honderd exemplaren van gedrukt. Hij is niet goedkoop: 100 euro. Maar daar krijg je dan ook wel wat voor terug...

Meer weten over de kalender of het goede doel waar waar Marisa aandacht voor vraagt? Dat vind je hier.

Wij geven je alvast even een idee van wat je kan verwachten:

Women
  • Instagram