Hurt Season’s album MB4Everything brengt emotionele volwassenheid naar de scene

Een nieuwe ster duikt op aan de westkust van de Canadese muziekscene. Hurt Season verovert harten met zijn zielroerende tweede mixtape, MB4Everything. Hurt Season is meer dan alleen een muzikant, hij is een multitalent in elke betekenis van het woord. Hij is een rapper, zanger, producer, songwriter en schilder die een holistische benadering van zijn kunst hanteert. Elk nummer dat hij maakt is doordrenkt van emotie en vertelt verhalen van opwinding, strijd en triomf - een weerspiegeling van zijn beproevingen, tegenslagen en triomfen. 

Hurt Season

Nog voordat hij 23 jaar oud was, resoneerde Hurt Season's unieke geluid door de muziekindustrie en trok het de aandacht van iconische figuren als de Canadese producer David Foster en raplegende Snoop Dogg. Zijn uitstapje naar modemodellen voegde een andere dimensie toe aan zijn veelzijdige carrière. "Ik streef ernaar om in de voetsporen van mijn idolen te treden, maar pas sinds kort leer ik dat intrinsiek geluk een staat van zijn is en niet het eindresultaat."

De toenemende druk van roem bracht echter ook uitdagingen met zich mee. Zoals uitgebreid beschreven in de media, waaronder zijn Rolling Stone -profiel, bracht deze vroege verliefdheid op succes veel uitdagingen met zich mee. Hurt Season had zo lang gedroomd van dit exacte moment en zo hard gewerkt om het werkelijkheid te laten worden, dat hij moeite had om zijn hoofd rechtop te houden en aanwezig te blijven. Als zodanig werd hij overwonnen door oude verslavingen die hem tijdelijk vreugde brachten, maar langdurig lijden.

"Ik heb altijd prioriteit gegeven aan vrouwelijke relaties boven mannelijke relaties," zegt hij. Door wat onderzoek te doen en zijn prioriteiten op een rijtje te krijgen, kon Hurt Season zichzelf en de keuzes die hij maakte beter begrijpen. Door meer over zichzelf te leren, kon hij dieper in zijn emoties duiken dan ooit tevoren voor zijn gloednieuwe album, MB4Everything.

Hurt Season heeft zijn geest, lichaam en ziel schoongemaakt en getraind, wat hem allemaal heeft geholpen om zich te richten op het beste werk van zijn carrière. Voor Hurt Season is MB4Everything meer dan alleen een titel; het is een levensmantra die hij ter harte heeft genomen. Door zichzelf prioriteit te geven en te beseffen dat hij, ongeacht zijn succes, uiteindelijk op zoek moet gaan naar het maken van muziek die hem gelukkig maakt, heeft Hurt Season een nieuwe manier gevonden om zijn vak en kunst te benaderen.

Met singles als "datreesh" en "darkstar" die al resoneren met fans over de hele wereld, is MB4Everything klaar om een compleet andere kant van Hurt Season naar het publiek over te brengen. Door te volharden in de beproevingen en ontberingen van roem en overdaad en uiteindelijk uit te komen als een meer open, creatieve en authentieke artiest, slaagt Hurt Season op zijn voorwaarden met MB4Everything. Stream het overal of bezoek hurtseason.ca.

Zoals Hurt Season het zegt: "Troost vinden in muziek, vaak op mijn gezicht vallen en niet willen rusten tot ik mijn plek in de geschiedenis heb veroverd," is wat hem heeft gedreven om door te gaan. Hij heeft een onverzadigbare honger naar grootsheid, maar waar dat hem vroeger tot destructieve doelen dreef, voedt het nu zijn creatieve vuur. "Ik denk niet dat ik ooit tevreden zal zijn, maar dat is oké. Dat is wat mij drijft."