Dit zijn de ideale outfits voor jouw volgende date

Staat er een date op het programma? Waar sommige mannen hun pak uit de kast halen, kiezen anderen voor een sportieve of business casual look. Denk hierbij aan de combinatie van een lichte jeans voor heren met een nette blouse of bijvoorbeeld een poloshirt. 

Date

Wat is jouw ideale outfit voor een avondje daten met een leuke dame? In dit artikel vind je inspiratie om zo’n outfit samen te stellen. Je wilt direct een goede indruk achterlaten om degene tegenover je! Kies bovenal voor een outfit die bij je past. Je wilt je er comfortabel in voelen!

Sportieve, hippe business casual look 

Al jaren populair is de business casual, sportieve look. Zoals in de inleiding al genoemd wordt, bestaat zo’n outfit vaak uit een heren jeans slim fit model met een blouse of poloshirt. In het najaar of de winter kun je in plaats van een poloshirt ook een pullover of dunne sweater gebruiken. Combineer het geheel met een sportieve sneaker. Geliefd zijn de volledig witte sneakers. Zorg er wel voor dat je deze nog even poetst voor je vertrekt! Het voordeel van een slim fit of bijvoorbeeld skinny fit jeans is het feit, dat deze broeken de vormen van je lichaam volgen. Je mag best trots zijn op de spieren die je hebt opgebouwd in de sportschool of tijdens het hardlopen!

Classy look met een pantalon en colbert

Vind je de combinatie van een jeans met een blouse te casual voor een date? Ga in dat geval voor de classy look. Tot een classy look kom je met de combinatie van een nette pantalon en een colbert. Onder deze outfit kun je een instapper, boots of bijvoorbeeld gespschoenen dragen. Een alternatief is de loafer; een schoen die de laatste jaren sterk aan populariteit wint onder mannen. Kies voor een lichtgrijs of bijvoorbeeld een zandkleurig model. Deze schoen past perfect onder een lichte pantalon. Het is gebruikelijk om de loafer zonder sokken te dragen.

Streetwear outfit voor je date

Een derde look voor je komende date is de streetwear outfit. Het is wellicht de meest comfortabele optie van deze drie looks. Dit type outfit kenmerkt zich door een loose fit, baggy jeans met daarboven een even zo wijde sweater. Op warme dagen kun je de sweater vervangen door een wijd t-shirt. Net als bij de business casual look wordt ook onder zo’n streetwear outfit vaak een hippe, volledig witte sneaker gedragen.

Goodlife
  • Adobe Stock