Stijladvies om je aantrekkingskracht te verhogen: dit is hoe een vrouw een man graag gekleed ziet

Een beetje aantrekkingskracht is zeker belangrijk en daarom willen we graag met je delen hoe de leden van het vrouwelijke geslacht hun mannen het liefst gekleed zien. Voor die momenten dat we niet naakt zijn, natuurlijk.

Kleding man

Uiterlijk is niet het belangrijkste onderdeel van je uitstraling (Uit een onderzoek van EditieNL in 2020 bleek dat 82% van de ondervraagden innerlijk belangrijker vindt) maar net zoals wij graag in het openbaar verschijnen met een prachtige vrouw aan onze arm, willen vrouwen ook graag een klein beetje eye candy aan hun zijde om mee te kunnen pronken bij 'de meiden'. En dat betekent dat kleding in dit geval letterlijk de man kan maken. Door wat kleine aanpassingen aan je garderobe kun je jouw aantrekkelijkheid behoorlijk verhogen. Die onweerstaanbare, woest aantrekkelijke Playboy in de spiegel? Dat ben jij. Wen er maar aan.

Back to basics

Laten we eerst maar met goed nieuws beginnen: je hoeft jezelf niet per se in een onbetaalbaar maatpak te hijsen om in de smaak te vallen bij de vrouwelijke bevolking. Bijna veertig procent van de vrouwen is namelijk van mening dat een basic T-shirt met spijkerbroek de meest aantrekkelijke outfit is voor een man. Voor zeventien procent van de vrouwen is dit zelfs hun favoriete look. Dus, heren, tijd om die overhemden en te krappe colbert-jasjes terug te hangen in de kast. Wij dragen voor nu alleen nog maar casual kleding. Wat we wel niet allemaal over hebben voor de vrouwelijke medemens.

Comfortabele stappers

Draag jij nog lakschoenen omdat je denkt dat je daarmee menig vrouwenhart sneller doet kloppen? Hoewel een chique dress shoe ook zeker een mode statement is en misschien goed past bij je werkimago als go-getter die alle opdrachten binnenhaalt, is het niet per se een vrouwenmagneet. Wat het wel goed doet bij de vrouwelijke bevolking is de simpele sneaker. Vijfentwintig procent van de vrouwen geeft de voorkeur aan deze basic schoen. Tijd om je geheel te hullen in comfort: een spijkerbroek, wit t-shirt én een gemakkelijke sneaker. Voeg daar een geweldige vrouw aan toe en het plaatje is compleet. Wat wil een man nog meer?

Het klassieke pak

Voor de man die toch de voorkeur geeft aan de jas-das combinatie: je hoeft je op maat gemaakte miljoenencollectie niet helemaal weg te doen. Vrouwen houden namelijk gewoon nog steeds van een man in pak. Combineer je jasje met een wit T-shirt of een warmere coltrui (voor de 'stille wateren, diepe gronden'-look) om je outfit net iets meer comfort te geven. Mocht je echt graag een overhemd willen dragen voor je volledige Wall Street-uitstraling, laat dan de bovenste twee knoopjes los. Lekker casual.

Enne...minder knoopjes betekent ook sneller uit de kleren wanneer ze door je onweerstaanbare uitstraling bij je in bed is beland. Uiteindelijk blijft 'geen kleren' toch wel onze favoriete look.

Style
  • MAN MAN, RTL Nieuws
  • Unsplash, Jeff Tumale