Wil je haar écht verleiden? Vrouwen worden wild van sexy mannenkleding

Een doorschijnende onderbroek en flink wat leer; de leden van het andere geslacht zien ons graag in een opwindend pakje.

mannenkleding

Kijk, je hoeft ons niet meer te vertellen dat kleding de man maken: een echte Playboy weet wat hij draagt, en hóé hij het moet dragen. Maar ook wij waren ervan overtuigd dat kleding geheel overbodig werd zodra we de drempel van de slaapkamer overstapten. Een mooi kanten lingeriesetje voor haar is tot daaraantoe maar zelf gehuld in een stoeipakje het bed betreden? Sexy mannenkleding maakt zijn opmars en misschien wordt het toch tijd om aan de nieuwe trend toe te geven. Want zeg nu zelf: die beruchte witte onderbroek met verdachte vlekken die je na tien jaar dragen niet meer kunt plaatsen, kan toch écht niet meer

Nieuwe trend

Waarom zouden vrouwen alleen alle plezier mogen hebben in de slaapkamer? Alle kanten setjes met veertig in elkaar geknoopte bandjes en bh's met een sluiting waar je bijna een wiskunde diploma voor nodig hebt... Je hoeft maar een ondergoedzaak binnen te lopen om te ervaren dat er voor leden van het vrouwelijke geslacht een legio aan mogelijkheden zijn terwijl wij het met hetzelfde saaie rekje gestreepte boxers moeten doen. Maar weten jullie wat, mannen? Wij willen ons óók graag sexy voelen zonder 'hem' direct tevoorschijn te hoeven halen. En laat dat nu precies zijn waar sexy mannenkleding voor bedoeld is: een verleidelijke outfit waar jij mee kan verrassen in de slaapkamer. Sexy mannenkleding is de nieuwe trend op de erotische markt, een markt die zelfs met 40% gegroeid is ten opzichte van vorig jaar. Clubwear Company is een van de grotere bedrijven die deze mannelijke stoeipakjes verkoopt. Jet Luinstra, eigenaresse van het merk, vertelt: "We zien dat de markt van sexy mannenkleding explosief groeit. Dit varieert echt van sexy ondergoed tot leren kleding. De Nederlandse vrouw verwacht dat de man zich ook sexy kleed en dat zorgt voor een groei onder de heteromannen."

Verschillende merken

Gelukkig is er genoeg inspiratie te vinden op het wereldwijde web, want door een groei in vraag ontstaat er ook een groei in aanbod. Zo zijn er veel verschillende merken die sexy mannenkleding aanbieden. Enkele voorbeelden zijn: Maison Catanzaro Homme, TOF Paris, Clever Moda, Svenjoyment en Noir Handmade. Tijd om een fles wijn open te trekken en met je partner het internet op te duiken. Mag je vriendin nu een keer sexy lingerie voor jou kopen.

Sexy mannenkleding, dus. Een manier om iets aan de verbeelding over te laten zónder in een driedelig maatpak het bed in te hoeven duiken. Zeg maar dag tegen die boxer die bijna van ellende uit elkaar valt, morgen sta jij in een verleidelijke outfit naast haar bed – en reken maar dat ze je niet kan weerstaan.

Knowhow
  • Double Smart
  • Double Smart