Een héle gezellige blind date: vrouw neemt 23 familieleden mee

Een man uit China werd behoorlijk verrast toen hij zijn blind date voor die avond ontmoette: ze had 23 familieleden meegenomen. En hij mocht voor iedereen betalen.

blind date

Ooit op een blind date geweest? Dan weet je dat het altijd maar weer afwachten is wat je aantreft. Voor de één juist onderdeel van de attractie, voor de ander een bron van stress. Want wat als je te maken krijgt met een ware catfish-situatie? Voor een man uit China was dit zijn minste zorg. Zijn blind date had namelijk 23 van haar familieleden meegenomen en van emancipatie moest ze niets weten: de man mocht voor haar én haar familieleden betalen. En toen hij dat weigerde, toen klaagde ze hem gewoon aan.

Een dure date

Beide hadden zich aangemeld bij een date genaamd Matchmaker. De app regelde een date voor het stel en een locatie werd gekozen: een chique restaurant. Niets mis mee zou je denken. Tot de man aan kwam op de afgesproken plaats en tijd. Bij aankomst zag de man dat zijn blind date met 23 anderen aan tafel zat. Voordat hij aankwam had het gezelschap al behoorlijk wat kosten gemaakt (dure drankjes en sigaretten) maar de man sloot aan bij de groep en heeft de hele date afgemaakt. Toen de rekening kwam besloot hij ervandoor te gaan. Het totale bedrag? Meer dan €2.600 euro. De man bood aan om een bedrag van €521 voor zijn deel van de kosten te betalen maar daar dacht zijn date anders over.

Rechtszaak

De vrouw wilde geld zien. Ze sleept de man voor de rechter om haar gelijk te halen. De rechtszaak pakt goed uit voor de man: hij hoeft alleen zijn eigen deel van de rekening te betalen. Uiteindelijk komt dit alsnog neer op een totaalbedrag van 200 euro. Het zal wel even duren voor deze man nogmaals een blind date regelt.

Humor
  • NieuwsNieuws
  • Adobe Stock