Noël Leon

De nacht die mijn leven veranderde: een blauwe maandag als stripper in New York

'Ik wist niet zeker of ik haar wilde zijn of mijn vingers in haar wilde hebben'

Dat is het probleem als je je in de duistere kunsten stort: als je eenmaal de beslissing hebt genomen om stripper te worden, zit je er te diep in om te zien waar het allemaal fout is gegaan. Als ik terugkijk, weet ik zeker dat ik het keerpunt zou kunnen ontdekken waar ik van good girl naar good girl gone bad ging. Maar dat is een ander verhaal dat ik zal bewaren voor de psychiaters. Hou je dochters thuis, verberg je vrouwen, want hier begint het waargebeurde verhaal over een meisje en haar onwaarschijnlijke lover: op een zaterdagochtend in New York, een doodgewone koude winterdag die mijn leven voor altijd zou veranderen.

'Ik veranderde in een verwilderd, ongetemd dier'

De high-end stripclub ademde seks, van het schemerige blauwe licht tot de fluwelen banken en rode satijnen gordijnen. Ik was hier maar één keer eerder geweest, voor de lol met een paar vrienden. Nu ik op het podium danste leek dat een heel leven geleden. Ik voelde een golf van opwinding terwijl ik mezelf door de ogen van het publiek zag als de bohemian-verleidster waar ik op moet hebben geleken. Niemand had een idee dat ik een beginnende nymfomane was. Door die paal aan te randen, over die smerige vloer te rollen en alle conventies te laten varen, veranderde ik op de een of andere manier in een verwilderd, ongetemd dier. Ik had me nog nooit zo sexy gevoeld. Als een slang die zijn schubben verliest, gleed er een laagje remming van me af toen ik de flosdraad die mijn kont bedekte naar beneden trok. Ik deed dit extreem vernederende werk (in de ogen van de samenleving) zonder enige wroeging of verlies van eigenwaarde. En toen zag ik haar.

'Mijn maag trilde van opwinding'

Ze was een beeldschone blondine, die haar enorme borsten verstikte in een strakke kanten beha, gespannen billen, gebogen rug, terwijl ze naast een klant stond en me aanstaarde op het podium. Dit is het moment waarop de meeste meisjes terugdeinzen bij de gedachte aan zulke felle concurrentie. Maar in plaats daarvan brandden mijn ogen van lust. Nog steeds op het podium met alle ogen op mij gericht, beschaamd dat ik zo opgewonden was in zo'n ongepaste intieme setting, draaide ik me snel om, twee seconden te laat. Door de menigte keken we elkaar aan en mijn maag trilde van opwinding.

Ik wist niet zeker of ik haar wilde zijn of mijn vingers in haar wilde hebben: om haar te horen kreunen of om te zien hoe het is om een dag in haar schoenen door te brengen.

'Mijn puntige tepels bracht ze in een trance'

Af en toe bespioneerde ik haar terwijl ze een man een dansje gaf en betrapte ik haar erop dat ze hetzelfde deed. Er was iets spannends en fouts aan onze blikken. Alsof we een geheim hadden, en ik hunkerde in mijn lendenen om te weten wat het was. Ik entertainde een dozijn hongerige mannen wier enige doel was om me met hun ogen aan stukken te rijten. Het gaf me kracht om hun onderdrukte driften bloot te leggen. Ik was de circusdirecteur van dit vleselijke carnaval, de poppenspeler die aan de touwtjes trok, mijn puntige tepels brachten ze in een trance als een goochelaar voordat ze hun kaarten lieten zien. Totdat ik uiteindelijk stomdronken van de heerlijk zondige lucht van sleaze de club verliet en haar ontmoette in een 24/7 ontbijttent verderop in de straat.

‘Zullen we gewoon naar mijn huis gaan?’ vroeg ze.

Weten hoe het afloopt? Koop de nieuwste Playboy; nu in de winkels of HIER te bestellen

Goodlife
  • Adobe Stock