Babe van de week: María Luz Díaz

In de Playboy zijn elke maand de mooiste pictorials te aanschouwen waarin de meest beeldschone vrouwen meer van zichzelf laten zien. Deze week een kleine greep uit de foto's van model María Luz Díaz: onze babe van de week.

babe

Hotelreceptioniste, dat leek María Luz Díaz wel een mooi baantje. De Argentijnse reisde naar het toeristische Playa del Carmen in Mexico en ging op zoek naar werk. Heel gek, maar de eerste hotelier bij wie ze solliciteerde werd meteen verliefd op haar. Hij zei het maar eerlijk: er lag een andere toekomst voor haar in het verschiet. Die van fotomodel. Sindsdien is Maria als een vis in het water. In de nieuwste Playboy hebben we de mooiste foto's van María op een rijtje gezet, maar we willen je natuurlijk online ook trakteren op een voorproefje.

Meer zien van María? Bekijk alle foto's van het Argentijnse model in de nieuwste Playboy. Nu verkrijgbaar in de winkels of bestel 'm HIER.

Naast de shoot met María vind je nog veel meer prachtige beelden van beeldschone dames, maar ook toffe interviews met Peter Schouten, Martin Koolhoven en Jeangu Macrooy.

Women
  • Redactie Playboy
  • Juan David Jaramillo