Nee maar! Neymar zoekt het weer eens buitenshuis, dit keer bij een van onze Playmates

Je zou zeggen dat hij het inmiddels wel geleerd heeft maar zelfs na de publiekelijke excuses die hij moest maken over zijn ontrouw zou Neymar opnieuw de fout in zijn gegaan. Dit keer met een bekende van Playboy.

Neymar

Het voetbalseizoen zit er op en dat betekent blijkbaar dat menig voetballer niet meer weet wat hij met zichzelf aanmoet. Zo ook de Braziliaanse Neymar (31). Zijn hobby? DM's sturen naar vrouwen die hier niet echt op zitten te wachten. Met een zwangere (beeldschone) Bruna Biancardi thuis, is het ons niet helemaal duidelijk waarom de Braziliaan zo nodig buiten de deur op zoek gaat naar vermaak, maar een relatie met een model is blijkbaar nog niet genoeg wanneer je een steenrijke voetballer bent. Neymar is namelijk al meerdere keren betrapt op het sturen van DM's naar andere vrouwen én is een korte tijd geleden zelfs vreemdgegaan. Hij heeft openlijk en heel publiek excuses gemaakt aan zijn vriendin voor zijn ontrouw maar dit was schijnbaar niet genoeg om zijn streken af te leren. Want Neymar zou gewoon opnieuw de fout in zijn gegaan. En niet met zomaar iemand, maar met onze eigen Playmate Sephora Maria Noori.

Sliding in the DM's

Op vrijdag postte model en Playmate Sephora een screenshot op haar Instagram stories waarin te zien is dat Neymar haar een bericht stuurt. In het bericht staat alleen 'Hola' maar de Amsterdamse Sephora heeft hier duidelijk een mening over: "Zal ik een serie maken waarin ik elke man die mij een bericht stuurt terwijl ze een vriendin/vrouw hebben ontmasker?" Wij weten ook allemaal dat een onschuldige 'hola' in de DM's van een vrouw vaak niet zo heel onschuldig is. En in tegenstelling tot wat wij graag willen denken, zit niet elke vrouw constant verlangend te wachten op onze aandacht. Eerder deze week deelde een Amerikaans model een zelfde screenshot van een gesprek met de voetballer waarin hij reageert op een behoorlijk pikante foto die zij op haar Instagram plaatste. Celeste Bright, het model in kwestie, schrijft bij de screenshot: "Heb je een vrouw of vriendin, stuur dan geen DMs naar andere vrouwen. Het is fout en heel respectloos tegenover je partner." Met andere woorden: kijken maar zeker niet kopen. Of vragen naar de prijs.

Of Playmate Sephora interesse heeft? Wij weten uit zeer betrouwbare bron (check de Playboy van juli die eraan zit te komen) dat zij toch liever een beschuitje eet met Max Verstappen.

Hilarisch

De voetballer zelf lijkt het allemaal wel grappig te vinden. Hij schrijft op Twitter: "Verder nog iemand?"

Of zijn vriendin Bianca het ook zo grappig vindt, is nog niet helemaal bekend. De twee schijnen een open verhouding te hebben met duidelijke regels, maar Neymar breekt zo ongeveer alle regels die nodig zijn voor de sterke vertrouwensband die het fundament vormt van een polyamoreuze relatie. Misschien tijd voor nog een groot publiek excuus?

Entertainment
  • Essentially Sports, Clint.be. GQ magazine
  • NL Beeld / Proshots