Babe van de week: Kayci Darko

Al jaren probeert Kayci Darko uit Florida in ons blad te komen. Niet alleen is dat gelukt in de nieuwste Playboy, ze is ook nog eens onze Babe van de Week.

Babe

Kayci Darko's grote droom is om een keer in ons mooie blad te mogen staan. Dankzij fotografe Tina Louise krijgt ze nu haar zin. En hoe! In de nieuwste Playboy staat een shoot met het Amerikaanse model die weinig aan de verbeelding overlaat. Wij belden Kayci na de shoot. Hoe het was? "Ik was helemaal niet nerveus, eerder opgewonden!"

Psychologiestudente gone wild

Kayci zit op een naaktstrand in Miami wanneer we haar spreken. Ze moet voor haar werk als danseres zorgen dat ze "o-ver-al bruin" wordt. Maar hoe komt een psychologiestudente terecht in zo'n glamoureuze carrière? "‘Dat begon al tijdens mijn studie aan Rutgers University, vlak bij New York. Ik werd gevraagd als model en vond dat leuk. Toen vroeg een talentenbureau of ik ook kon dansen en voor ik het wist was ik fulltime professionele danseres en model." De volgende stap op de carrièreladder? Een feature in Playboy natuurlijk. "‘Ik kwam Playboy voor het eerst tegen in mijn vroege tienerjaren toen ik naar The Girls Next Door keek. Toen besloot ik dat ik Playboy-model wilde worden. Later realiseerde ik me hoe belangrijk Playboy is geweest voor het omarmen van het vrouwelijk lichaam. Vrouwen worden bewonderd omdat ze naakt poseren, in plaats van beschimpt. Ik ben graag naakt en bij de Playboy-gemeenschap voel ik me veilig en geaccepteerd.

Meer zien van Kayci? Koop dan de nieuwste Playboy. Deze vind je in een winkel bij jou in de buurt of online via Tijdschrift.land. Niet alleen zie je dan meer van Kayci, maar er staan ook mooie pictorials in van onze babes van de week Nena Vlaar en Esmé Cordus én van Jaimie Vaes. Daarnaast staat de nieuwste Playboy ook bomvol interviews, gadgets en andere vette artikelen. Wees er snel bij want OP = OP.

Women
  • Tina Louise