Babe van de week: columniste Anna van Vliet

Anna van Vliet uit Hillegom is een durfal. Op haar 20ste in haar uppie naar Tokio verhuizen? Check. Columns schrijven voor de Yes? Check. Een eigen bedrijf beginnen? Check. Uit de kleren voor Playboy? Check.

Babe

Anna van Vliet begon ooit, nog niet zo heel lang geleden, aan een carrière als fysiotherapeut. Maar als snel merkte ze dat modellenwerk toch meer haar ding was. Ze stapte op een vliegtuig naar Tokyo, verhuisde naar New York om meer modelwerk te doen en schreef daarnaast nog een column voor de Yes. Nu staat ze maar liefst tien pagina's naakt in de nieuwste Playboy en haar droom is om ooit de cover te sieren. Of dat gaat lukken? De tijd zal het leren. Voor nu weten we in ieder geval wel dat wat ze zeggen over meisjes met rode haren wat Anna betreft zeker waar is.

Meer zien van Anna? Koop dan de nieuwste Playboy. Niet alleen krijg je dan tien pagina's vol met foto's van deze Hollandse schone, je krijgt maar liefst 122 pagina's aan geweldige content op je deurmat. Zo hebben we voor de nieuwste Playboy een fotoshoot met onze Playmate Michelle gedaan aan boord van een boot, spraken we Johnny de Mol voor het bekende grote interview en testte onze onverschrokken redacteur de beste sekstoys voor mannen. Kortom: genoeg moois te lezen én te bekijken. Heb jij de nieuwste Playboy nog niet in huis? Dan wordt het tijd om naar de winkel te rennen en deze editie in handen te krijgen!

Women
  • Ilja Keizer