Noël Leon

'Ze loopt naar het toilet en kijkt me strak aan. Alsof ze me uitnodigt haar te volgen'

'Stoutmoedig beweeg ik mijn vinger plagerig naar de binnenkant van haar dij'

Ik zou nu in slaap kunnen vallen met het geluid van de wind die tegen mijn raam ritselt. Ik heb elk glinsterend lichtje dat ik door mijn raam kan zien een naam gegeven, troost zoekend in het verstrijken van de tijd. Als een uurwerk dwalen mijn gedachten de ether in, naar verre sterrenstelsels die mijn hart wiegen. Hoe magisch en mystiek is dit heksenuur. Terwijl de klok voorbij middernacht tikt, veranderen grillige overpeinzingen in een oerverlangen dat zich opbouwt in de diepte van mijn maag. Onbeantwoorde driften beginnen me te treiteren terwijl de maan me lokt met haar licht. Ik geef eindelijk toe aan de verleiding, trek een zijden jurk aan en waag me naar beneden, op zoek naar gezelschap.

Vleiend vraagt een berengrote uitsmijter me om mijn identiteitsbewijs, dat ik dankbaar geef. Hij glimlacht naar me en zegt insinuerend ‘veel plezier’, alsof we een heimelijke affaire hebben. In deze oude drinkplaats creëren de geur van bier en glazen kasten boordevol oude flessen een sinistere sfeer. Ik ga aan de bar zitten, naast een jonge vrouw die net haar bierglas nat maakt met haar tong. Toevallig, of bedoelt ze er iets mee? Ze glimlacht naar me met een dromerigheid die me het gevoel geeft dat ik zweef. Ik trek mezelf terug in de realiteit en bestel een whisky. Dan glimlach ik terug. Ik kan nooit zeggen of een vrouw op andere vrouwen valt. En vrouwen kunnen nooit merken dat ik ze leuk vind, want ik zie er opvallend vrouwelijk uit, ‘gemakkelijk voor de ogen’, zo is mij verteld.

Ik gooi de vloeibare moed naar binnen en maak wat grapjes over het weer en het verkeer. Al bij ons derde drankje ben ik betoverd door een zachtheid die me in haar armen dwingt. Het lijkt erop dat we allebei dezelfde agenda hebben op deze warme zomeravond. Dit is niet haar eerste rodeo: ze is duidelijk gewend ’s nachts vreemden te ontmoeten. Ze verontschuldigt zich, loopt naar het toilet, draait zich dan om en kijkt me strak aan. Alsof ze me uitnodigt haar te volgen. Ik kijk rond, zorg ervoor dat niemand het opmerkt en volg haar dan, terwijl mijn diepste verlangens hun vingers opsteken. Mijn opwinding druppelt van mijn schaamlippen op mijn dij als ik de wc-deur open. Ze staat onschuldig voor de spiegel en brengt karmozijnrode lippenstift aan. Ik ga achter haar staan en alsof ze me niet opmerkt, leunt ze tegen haar spiegelbeeld aan. Stoutmoedig beweeg ik mijn vinger plagerig naar de binnenkant van haar dij, terwijl ik haar rondingen volg en haar nek kus.

Weten hoe het afloopt? Koop de nieuwste Playboy; nu in de winkels of verkrijgbaar via Tijdschrift.land. Niet alleen kun je dan de spannendste verhalen lezen, je vindt er ook nog eens de mooiste pictorials van de prachtigste vrouwen.

Goodlife
  • Adobe Stock