Ervaringsdeskundigen aan het woord: vrouwen delen hun beste tips voor seks met vrouwen

Lees en leer, heren. Lees en leer.

vrouwen

Slechts 25 procent van de vrouwen krijgt altijd een orgasme tijdens de penetratie. Ja, echt. Het maakt niet uit hoe leuk ze je vindt of hoe groot je piemel is. Hier nog een feitje: veel vrouwen hebben wat extra's nodig, in de vorm een speeltje, je hand of tong. We dachten dat het meest verhelderende advies wel afkomstig moest zijn van vrouwen die met andere vrouwen naar bed gaan. Daarom hier sekstips van 5 vrouwen, van lesbienne en biseksueel tot panseksueel. Hier is wat zij te zeggen hebben.

Joelle, bisexueel

Als je nog niet super ervaren bent, word je soms nerveus. Maar vergeet niet: jullie zijn naakt en samen, dus gast, je hebt het voor elkaar. Wees geduldig, bij sommige vrouwen duurt het even voor ze komen. Dit kan ik je wel met zekerheid zeggen: wanneer ze "oh ja, ga door" zegt, moet je dat blijven doen. Op de een of andere manier hebben mannen altijd de neiging om precies op dat moment over te gaan op iets totaal anders. Alsof 'ga door' betekent 'harder!'. Nee. Stop. Ga terug. Waarom zou je in 's hemelsnaam stoppen met iets waarvan ze zegt dat het lekker is?

Donyale, lesbienne

Geef je partner iets om naar uit te kijken en naar te verlangen door de dag heen. Stuur haar een stout gedicht, of een liedje – geen dick pic. Het kost maar een momentje, maar het maakt de dag leuker voor jullie allebei.

Lucy, pansexueel

Er wordt vaak aangenomen dat de clitoris het enige lichaamsdeel is dat de moeite waard is. Voor veel vrouwen is dat totaal niet zo. Sommige dames kunnen klaarkomen wanneer je hun borstel of tepels aanraakt. Anderen vinden het heerlijk wanneer je hun schaamlippen stimuleert. Vraag een vrouw wat ze graag wil! Als het moeilijk te verwoorden is, probeer het dan te laten zien. Kijk en leer.

Kitty, queer

Besteed niet alleen aandacht aan de geluiden die ze maakt. Die maken ze vaak om hun man een plezier te doen, dus het is niet altijd accuraat. Let op haar lichaam: beweegt ze naar je toe, of van je af? Vergeet ook niet dat de clitoris doorloopt in de schaamlippen. Sommige vrouwen vinden het ongelofelijk sexy wanneer je daarmee speelt, en indirecte stimulatie is vaak beter dan vol erop. Zelf ga ik het liefst licht met mijn tong langs haar schaamlippen en bijt er af en toe zachtjes in. Bijna elke vrouw met wie ik ooit met geslapen heb, is tot op zekere hoogte self conscious over haar lichaam, en dan vooral over hoe ze daar beneden ruiken en smaken. Wanneer je haar vertelt en laat zien dat graag je gezicht begraaft in haar pussy zal zij meer ontspannen. Hoe meer je haar laat zien dat je haar van top tot teen leuk en lekker vindt, hoe meer ze de verhalen over hoe de “perfecte vrouw” is en doet aan de kant kan zetten. Gevolg: beter sex voor jullie allebei.

Zoe, lesbienne

Je vriendin is anders dan de vrouwen die je eerder hebt gehad. Iedereen reageert anders. Het is oké om te vragen wat zij wil, of ze het lekker vindt wat je doet en of ze nieuwe dingen wil proberen. Erogene zones variëren, dus doe geen aannames. Wees creatief en lief voor haar en haar lichaam. Daarnaast zijn vrouwen dol op complimentjes. Tot slot nog één tip: niet te veel drinken vooraf.

Knowhow
  • Adobe Stock