Ginny’s sekslijst: ‘Iedereen staat erin, met voor- en achternaam, en of er is getongd dan wel geneukt’

Columniste Ginny Ranu houdt dus echt bij met wie ze wat heeft gedaan. ‘Zo weet ik dat ik ooit in Düsseldorf met Sebastien en Amine heb getongd. Of in mijn roze jurk in een hotelkamer op mijn rug lag, terwijl Yohann Parijs/Dubai in en uit mij ging.’

ginny ranu

Geen idee waarom, maar sinds ik single ben houd ik een keurige administratie bij van mijn fysieke contactmomenten. Lang dacht ik dat ik de enige was, maar uit verschillende memes op sociale media blijkt dat er meer mensen zijn die er stiekem eentje hebben: een sekslijst. Een registratie van alle (bed)partners die de revue zijn gepasseerd.

De mijne staat op mijn telefoon, te vinden in mijn notities, vermomd als ‘Zomer 2020-2024’. Een saaie naam voor het geval mijn telefoon ooit in verkeerde handen valt en iemand in mijn digitale aantekeningen neust. Met een beetje geluk wordt dit bestand nooit geopend.

In de lijst heb ik de ‘fysieke momenten’ gerangschikt van oud naar nieuw, met voor- en achternaam en of er is getongd, dan wel geneukt. Een levensgevaarlijk document, want bij publieke openbaring valt er hier en daar wel wat uit te leggen.

“LAATST FIETSTE IK WEER EENS WEG BIJ DE STER VAN DE REEKS. NIET MIJN IDEALE GESPREKSPARTNER, MAAR WAANZINNIG IN BED”

In sommige gevallen was ik niet bekend met de achternaam en heb ik er een locatie of steekwoord achter gezet. Zo weet ik dat ik ooit in Düsseldorf met Sebastien en Amine heb getongd. Of in mijn roze jurk in een hotelkamer op mijn rug lag, terwijl ‘Yohann Parijs/Dubai’ in en uit mij ging.

Spijt heb ik eigenlijk nooit, maar niet alles in dit lijstje had gehoeven. Zo heb ik me eens laten ompraten door een niet zo heel boeiende date. Dankzij een flinke dosis medelijden heb ik hem bij me laten slapen onder de voorwaarde: ‘Handjes thuis!’

Nadat hij zijn handjes toch in mijn ondergoed had gewurmd, gooide ik mijn principes overboord. Het duurde een kleine drie minuten en ik was verre van bevredigd. Mijn sekslijstje had deze naam prima kunnen missen.

Anderzijds ben ik op een paar andere noteringen wel trots. Een gigantische marinier met de skills van een pro, die me moeiteloos het bed door manoeuvreerde. Die ene die een goede vriendin van me ook eens heeft gehad (we bevelen hem van harte aan). Of mijn Duitse Playboy-collega op een businesstrip in Milaan. Hoi David! Toch leuk.

Een enkeling zie ik nog regelmatig. Zo fietste ik laatst weer eens weg bij de ster van de reeks. Een leuke man die me steevast begroet met ‘Dag, jongedame!’. Niet mijn ideale gesprekspartner, maar waanzinnig in bed. Met wat gevlei en goede vaardigheden bereikt hij een hoop.

Met mijn Italiaanse man uit Rome heb ik bijna dagelijks contact. Die ga ik deze zomer weer zien. In Rome of op Sicilië, waar hij me met zijn flinke armen en een tattoo van de Italiaanse vlag zijn bed in smijt.

Het gros van het register ligt in het verleden, maar de herinneringen zijn nog vers. Nu ik erover nadenk: dat is de reden van de lijst. Al de momenten die ik de afgelopen jaren heb beleefd vastgelegd, zodat ik ze niet vergeet. Ik kan er een boek over schrijven, misschien doe ik dat nog eens. ‘De geschiedenis van mijn geslachtsgemeenschap – een hedendaagse documentatie’. Dan wordt die lijst misschien toch nog openbaar.

Misschien ook voor jou:
Ginny’s Parijse seksmarathon | Playboy