Henny Huisman weet wel wie hij een keer in de Playboy wil zien

Wij snappen het wel, Henny. Hitsige bok die je bent.

Henny

Welke BN'er mag wel eens op de Playboy? Het is het onderwerp van menig gesprek. Ook Henny Huisman mengt zich in de discussie. En de 72-jarige presentator heeft een duidelijke mening. Wanneer de DJ's van Radio 538 met hem bellen, kan Henny niet wachten om te beginnen over zijn droom-covermodel.

Verborgen agenda

In de 538 Ochtendshow bellen Tim, Rick, Niels en Florentien met niemand minder dan Henny Huisman. Een aantal weken geleden maakte de presentator bekend dat hij stopt met De Mop op Maandag en dat zorgde voor een heuse mediarel. Tijd voor Huisman om even een aantal zaken te verduidelijken én om natuurlijk te praten over zijn nieuwe programma. Maar al snel blijkt dat de Soundmixshow-presentator een verborgen agenda heeft: hij wil namelijk heel graag even laten weten wie volgens hem op de cover van Playboy moet komen te staan. Wij zijn benieuwd, Henny.

Nieuwslezeres

"Ik wilde nog eventjes iemand noemen die ik wel in de Playboy zou willen zien", begint Huisman. En die informatie grijpen de plaatjesdraaiers natuurlijk enthousiast aan. De vrouw die Henny Huisman nog wel eens in de Playboy zou willen zien is niemand minder dan journalist en nieuwslezeres Dionne Stax. En we geven hem zeker geen ongelijk. Regel jij het, Henny? Dan doen wij de rest.

Entertainment
  • Radio 538
  • NL Beeld / Patrick van Emst