Deze heerlijke dame moet je vandaag gezien hebben

Ja, dat weten we echt zeker. Het moet.

Maya Jama

Maya Jama

Wanneer je deze naam hoort vallen, zal er toch hopelijk al een belletje bij je gaan rinkelen, anders is deze bloedmooie vrouw je zomaar ontgaan. De 29-jarige Love Island UK presentatrice heeft haar genen te danken aan haar Zweedse en Somalische afkomst. Naast haar main job als presentatrice voorziet ze maar liefst 3 miljoen Instagram-volgers dagelijks van de meest sexy foto's. Wij smullen ervan. Ze komen er zo aan, even geduld nog.

Carrière

Jama werd bekend met het presenteren van verschillende Engelse tv-programma’s, en kreeg ze naamsbekendheid met haar eigen radioprogramma bij de BBC. Het verbaast ons dan ook niet dat de beeldschone achter de radiomicrofoon vandaan is gekropen om te presenteren op de buis. Naast haar televisiecarrière heeft Maya Jama ook een ondernemershart ontwikkeld. Zo verkoopt ze haar eigen beautyproducten onder het merk MIJ masks.

Kijk mee

Zelfs wij gaan een beetje blozen van deze babe, want ze heeft een lichaam waar je u tegen zegt. We laten je natuurlijk niet zonder lege handen deze pagina verlaten: hier een paar prachtige beelden van deze begeerlijke vrouw. Veel kijkplezier.

Women
  • NL Beeld