Prachtige vrouwen boven de 40: stuk voor stuk een delight om naar te kijken

Inclusief beeldmateriaal natuurlijk.

JLO

We delen maar liefst vijf (!) vrouwen van boven de veertig die adembenemend zijn om naar te kijken. Omdat we begrijpen dat je gewoon wilt zien waar we het over hebben, komen ze er gewoon direct aan. We zullen je tijd niet verder verspillen. Veel kijkplezier!

J.Lo

Deze prachtige actrice en zangeres vierde dit jaar haar 54e verjaardag en ziet er prachtig uit. Je kan haar kennen van films als: Hustlers, Jersey Girl of The Wedding Planner. Ze heeft natuurlijk ook een gouden strot: zo zong ze – je kent ze vast wel – I'm still Jenny from the block. En had ze een nummer 1-hit met Love Don't Cost A Thing. Kijk maar met ons mee.

Chantal Janzen

We begrijpen dat we ook iemand van ons eigen bodem in dit lijstje van prachtige dames boven de veertig moeten zetten. En daarmee bedoelen we dus: de prachtige Chantal Janzen. Ze is (nog maar) 44 jaar en de droom van vele mannen. We kennen onze Chantal natuurlijk als presentatrice van onder andere de programma's Chantal blijft Slapen, Dancing with the Stars en The Voice of Holland. Kijk mee met onze Hollandse schone.

Halle Berry

Halle Berry is vooral bekend van haar acteerwerk en deze 57 jarige beauty heeft al heel wat jaren ervaring. Je kent haar vast van Catwoman, The Call, en Gothika. Ze is hét bewijs dat leeftijd ook maar gewoon een getal is: kijk hoe goed ze eruit ziet!

Penélope Cruz

Tja, moeten we het nog uitleggen? Hoe knap is Penélope Cruz? Ze verscheen op het witte doek met de films Vicky Cristina Barcelona, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides en Bandidas. Laat je verblinden door deze 49-jarige dame.

Sofia Vergara

Deze Modern Family-actrice heeft er gewoon eigenlijk altijd goed uitgezien. We doen het haar niet na. Deze charmante vrouw is maar liefst 51 lentes jong. Ze is nu te zien in de Amerikaanse versie van Holland's Got Talent: America's Got Talent, waar ze als jurylid mag bepalen wie er door naar de volgende ronde is en wie niet. Wat ons betreft is Sofia altijd door naar de volgende ronde.

Stuk voor stuk prachtige vrouwen om naar te kijken, deze vrouwen bewijzen maar weer: age doesn't matter.

Women
  • NL Beeld