Lerares betrapt in Playboy

Tijdens de les Spaans droom je weg. Hoe zou die hete lerares er toch uitzien zonder kleren. Leerlingen van de 21-jarige...

Tijdens de les Spaans droom je weg. Hoe zou die hete lerares er toch uitzien zonder kleren. Leerlingen van de 21-jarige lerares Cristy Nicole Deweese uit Texas kwamen er achter.

Zij vonden haar shoots van 3 jaar geleden waarbij Cristy poseerde voor de Amerikaanse Playboy. De ontdekking van de foto’s zorgde voor veel opschudding op het Rosie M. Collins Sorrells school in Dallas.

http://youtu.be/GSi0xiR0VWU

Ontslag voor Cristy?Cristy was 18 toen ze voor het eerst in Playboy verscheen. "Mijn achterste ziet er geweldig uit en ik heb lange benen. Maar ik ben vooral wild van mijn borsten, ze zijn klein maar mooi gevormd.”

De foto's zijn gemaakt voordat zij begon met werken. Destijds deed zij dus in feite niks wat niet mocht. Toch is de mening van de directie en ouders van leerlingen wisselend. 'Moet ze ontslagen worden of mag ze toch blijven.' De studenten zijn in elk geval van mening dat ze een prima lerares is en best kan blijven lesgeven. Het is ons wel duidelijk waar die mening vandaan komt...