10 sexy brunettes

Blondes have more fun? Het zal best. Wij hebben meer fun met deze brunettes. Playboy zet voor jou de meest sexy Playmate...

Blondes have more fun? Het zal best. Wij hebben meer fun met deze brunettes. Playboy zet voor jou de meest sexy Playmates en Cybergirls met bruin haar op een rijtje. Enjoy!

Shelby Chesnes

Shelby had nooit gedacht dat ze ooit voor Playboy zou poseren. Wij zijn blij dat ze het toch wel gedaan heeft.

Meghan Nicole

Ze ziet er misschien schattig uit, maar Meghan is hartstikke ondeugend, zegt ze zelf. Bekijk hier haar hele shoot!

Shanice Jordyn

Ze is pas 21 en houdt wel van een feestje. Wil je weten hoe groovy en disco Shanice is? Dat kan je zien in ons Music Issue, die kan je nog steeds hier bestellen.

Jessica Ashley

Playmate Jessica is pas echt een beauty, wauw. Wil je meer zien van Jess? Natuurlijk wil je dat.. Er staan ook video's tussen.

Kristine Simmons

Cybergirl Kristine vond haar buitenshoot helemaal te gek. Deze dame met haar bruine haar en groene ogen is helemaal puur natuur. Nu al een beetje verliefd? Wacht maar tot je haar mooie naaktfoto's ziet...

Ann Denise

Deze dame is opgegroeid in Manchester. 'Op school hoorde het lage decolleté er al een beetje bij, maar ik was wel een beetje een rebel,' zegt Ann.

Jeana Turner

Wil je met deze exotische beauty op date? Kom dan niet met het plan om uit eten te gaan of een filmpje te pakken, dat vindt ze namelijk helemaal niks. 'Dat doet iedereen toch al?'

Gemma Lee Farrell

Deze donkerharige schone heeft al heel wat Playboy-shoots op haar naam staan én ze werd Playmate of the Month November 2013. Hier zie je haar verschillende shoots.

Ali Rose

Ali deed afgelopen zomer een duo-shoot met Elizabeth Marx en daar ging het er spannend aan toe! Een auto wassen was nog nooit zo leuk. Bekijk hier die shoot.

Raquel Pomplum

Playmate of the Year in 2013, en terecht! Wat een schoonheid. Ze vierde aan het eind van 2013 een mooi feestje tijdens haar shoot, kijk maar.