Japan maakt levensechte Dutch wife

‘Wie een Dutch wife in huis heeft, wil nooit meer een echte vriendin,’ claimt het Japanse Orient Industries. Het bedrijf...

‘Wie een Dutch wife in huis heeft, wil nooit meer een echte vriendin,’ claimt het Japanse Orient Industries. Het bedrijf maakt sexpoppen die bijna niet te onderscheiden zijn van een vrouw van vlees en bloed. Zeggen ze zelf, tenminste.

/ Revolutie

Het is een revolutie in de sexindustrie: sexpoppen die er niet uitzien als het verschrikkelijke opblaasbare soort die je op je achttiende verjaardag van je kroeggenoten kreeg. Deze pop heeft naast siliconen in haar bh, ook een huid van dit goedje, dat levensecht aanvoelt. Ook is veel aandacht besteed aan de ogen, om deze zo realistisch mogelijk te maken. Deze vriendin zeurt niet aan je hoofd, wil niet praten over je gevoelens en is ook niet om de drie weken ongesteld. Is dat even makkelijk.

/ Nederlandse echtgenote?

Dutch wife’ is een vrij gangbare term in Japan voor sexpop (wat wij eigenlijk als een belediging zien, onze vrouwen zijn heus niet zo levenloos in bed!). Deze vrouw kun je helemaal naar eigen smaak samenstellen. Ben jij een blondinefan of gaat jouw hart sneller kloppen van een roodharige dame? Groene of bruine ogen? Een Brazillian of helemaal kaal? Jij zegt het.

[video_ad]

/ Met accessoires

De pop weegt nog geen dertig kilo, heeft beweegbare gewrichten en kan op haar eigen benen staan. Je kunt haar dus zonder problemen in allerlei houdingen manoeuvreren.Je siliconen vriendin wordt geleverd met een collectie lingerie en kleding, wat je weer een gênant moment bij de Hunkemöller bespaart.

De prijzen van een Dutch wife variëren, maar kunnen oplopen tot zo’n €5000. Dan heb je wel een vriendin die je niet mee uit eten hoeft te nemen of een dure diamanten ring om haar vinger moet schuiven. Aan de andere kant zal ze ook niet aan je vragen hoe je dag was en een ontspannende massage aanbieden, ho maar. Wij blijven voorlopig bij onze eigen Dutch wives.

https://youtu.be/SmhLG7gGWAc