Wat te doen bij haarverlies

Als je kaal begint te worden, gaan er twee dingen achteruit: je haar en je zelfvertrouwen. Veel mannen die kaal worden v...

Als je kaal begint te worden, gaan er twee dingen achteruit: je haar en je zelfvertrouwen. Veel mannen die kaal worden vinden dit een nachtmerrie en deze kaalheid kunnen ze danken aan erfelijkheid. Er zijn veel middelen die beweren dat ze haarverlies tegengaan, wij hebben de meest overtuigende en legit middelen voor je op een rijtje.

/Goedkoopst en meest natuurlijk: Kokosolie als haarmasker

Kokosolie is héél gezond en stimuleert de haargroei volgens veel bronnen. Ook bevat kokosolie laurinezuur dat haarverlies voorkomt. Smeer minstens 4 keer per week je kaal-wordende hoofd in met kokosolie.

/Medische middelen: Finasteride en Minoxidil 

Volgens haarspecialist E. Plinck van Polikliniek Haar- en Nagelziekten zijn dit de enige twee medische middelen die daadwerkelijk kunnen helpen. Deze middelen zijn te verkrijgen op voorschrift van de arts en hebben ongeveer 80% van de mannen blij gemaakt.

/Scheer alles eraf

Als je niet met een halve bos haar wil rondlopen, kan je ook gewoon alles eraf scheren. Het wordt dan ook gelijk makkelijker om elke dag je kale hoofd in te smeren met kokosolie!

/Transplantatie

Als geen van de bovenstaande methoden werkt, dan is een haartransplantatie de beste oplossing. Nadeel: Dit zal je veel geld kosten.