Naakt de loper op

Afgelopen weekend reikte MTV weer European Music Awards uit, dit jaar in Milaan. In de hoofdstad van de Italiaanse mode,...

Afgelopen weekend reikte MTV weer European Music Awards uit, dit jaar in Milaan. In de hoofdstad van de Italiaanse mode, verwacht je een stijlvolle rode loper. Toch zit er elk rode loper evenement wel weer een beroemdheid tussen, die het aantrekken van kleding die het lichaam daadwerkelijk bedekt een beetje overdreven vindt. Wij zetten ze graag voor je op een rijtje, dus hou je vast: negentien keer "naakt de loper op".

/Amber Rose

In 2014 besloot Amber Rose op de loper voor de MTV Video Music Awards te laten zien dat ze prachtige rondingen heeft en dat is gelukt. Al is een beetje overlaten aan de verbeelding soms ook niet verkeerd

/Bleona

Bleona, blijkbaar een zangeres en actrice uit Albanie. Haar muziek mag ons dan niet helemaal helder voor de geest staan,  haar jurk laat niets aan de verbeelding over.

/Irina Shayk

In 2007 stond Irina voor het eerst in de swimsuit edition van Sports Illustrated en sindsdien heeft ze er elk jaar in gestaan. Met het lichaam dat ze hier door haar jurk heen laat zien snappen we dat wel. Al vragen we ons wel af of dit geschikt is voor een toch wel feestje als de Oscar afterparty

/Rihanna

Je zou zeggen dat de CFDA Fashion Awards gaan over de aanwezigheid van kleding en dat het dan een beetje vreemd is om met een zo weinig verhullende jurk de rode loper op te wandelen. RiRi maakt het in elk geval allemaal niet uit. En ons dus ook niet!

De CFDA Awards 2014 waren dat jaar niet het enige rode loper evenement waar Rihanna geen moeite deed haar borsten te bedekken. Ga zo door Rihanna!

/Rose McGowan

Dit is echt een gouden ouwe, zoals ze dat noemen. Terug naar 1998, toen MTV nog videoclips uitzond en de naam Video Music Awards dus nog ergens op sloeg. Rose McGowan choqueerde iedereen met deze rode loper jurk, ehhh, touwtjes.

/Jennifer Lopez

Het Met Gala is elk jaar een van de hoogte punten voor fashionista's van over de hele wereld. Toch was het afgelopen jaar ook een showtje van prachtige lichamen, J-Lo was dan ook zeker niet de enige die er een sport van maakte met zo veel mogelijk stof zo min mogelijk te bedekken.

Op de Billboard Awards, deed ze overigens ook al een poging!

/Kim Kardashian

Kim Kardashian was een van de andere kanshebbers op de Met Gala minst verhullende jurk Award.

/Miley Cyrus

Dit enfant terrible heeft geen enkele moeite met naakt zijn, soms vragen wij ons wel eens af of ze niet meer moeite heeft met het dragen van kleren. In 2014 op het amfAR inspiration gala in LA mislukte in elk geval haar poging om haar bovenlichaam van kleding te voorzien...

Toen ze afgelopen jaar de VMA's mocht presenteren, was dat natuurlijk het moment waarop alle kleding in de ban gedaan kon worden. Dit is dan ook een van haar vele nietsverhullende jurkjes.

/Rita Ora

Vanaf de linkerkant lijkt dit een prachtige loperjurk, op rechts: verrassing, helemaal niks (Viel het jullie ook op dat ze geen ondergoed aan heeft).

/Chrissy Teigen

Chrissy Teigen mag nu dan wel een baby bump hebben, een paar maanden geleden stond ze nog in deze nietsverhullende sliertjes op de loper van de MTV VMA's.

/Nicki Minaj

Net als het Met Gala waren ook de VMA's een plek waar al te veel kleding niet gewaardeerd werden. Ook Nicki Minaj liet haar ronde heupen draaien in een doorzichtig stofje.

/Gigi Hadid

Er was altijd veel te doen over de rondingen van model Gigi Hadid. Wij zijn blij met hoeveel van dit prachtlichaam te bewonderen is in deze jurk.

/Iggy Azalea

Het lijkt een beetje een trend te worden, bewerkte stukjes doorzichtige stof. Ook Iggy is ervoor gevallen en wij vallen op onze beurt weer voor Iggy.

/Beyonce

Beyonce is duidelijk de winnares van de wedstrijd "hoe gebruik je zo veel mogelijk stof om zo weinig mogelijk te bedekken". De strategisch geplaatste bling zorgt ervoor dat niet heel de wereld weet waar Jay-Z 's avonds tegen aan kruipt.

/Britney Spears

En dan nog eentje in de categorie "weet je het zeker". Britney, ben je hier niet een beetje te oud voor?

Over het algemeen zijn wij bij Playboy een groot voorstander van naakt en kleding die weinig verhult. Heb jij een beetje genoten van de borsten, buikjes en billen van Hollywood's finest?