Playmate Puck vanavond op tv!

Wie fan is van de Playmate van het Jaar 2015, Puck April Eve, zapt om tien uur vanavond naar RTL5. Daar maakt ze haar op...

Wie fan is van de Playmate van het Jaar 2015, Puck April Eve, zapt om tien uur vanavond naar RTL5. Daar maakt ze haar opwachting in de serie Bluf. Ook rapper Mr. Probz heeft een gastrol in de serie te pakken.

[Video_ad]

In Bluf draait het allemaal om een groep vrienden die meedraaien in het internationale pokercircuit.

/ Puck

Puck gaat als een trein, de afgelopen twee jaar timmerde zij als playmate flink internationaal aan de weg. Zo sierde ze naast onze cover afgelopen september ook covers en pictorials in Thailand, Rusland, Zuid-Afrika en Kroatië en is ze flink aan het jetsetten. Ook op feestjes in de Playboy Mansion is ze een graag geziene gast. Zo was ze in 2014 bodypaint model op Hugh's sensuele Halloween feest.

De prestigieuze loper van het Cannes film festival heeft geen geheimen meer voor Puck en haar Playmate-vriendinnen.

Ook een jacht in Monaco is geen onbekend terrein.

Halloween 2014 in de Playboy Mansion

/ Meer Puck

Puck zit na al dat succes niet met haar mooie billen in het witte zand onder een palmboom, nee, ze gaat vrolijk door. Ze is niet alleen vanavond op tv te bewonderen, vanaf 2 november zal ze namelijk een rol spelen in het nieuwe seizoen van Sluipschutters op BNN.Kun je tot die tijd geen genoeg van haar krijgen, bekijk hier haar foto's op Playboy Extra.