Stem op de Playmate van het Jaar 2023 en win een jaarabonnement op Playboy

Stem op de Playmate van het jaar 2023 en maak kans op een jaar lang Playboy!

playmate

Met het einde van het jaar komen altijd de nodige lijstjes met 'het beste van 2023': je hele social media feed staat vol met de matige muziek uit je buurman's Spotify Wrapped, je tante wil je laten weten dat ook zij op de Top 2000 (of 2500?) heeft gestemd en de sentimentele 'ik ben zo dankbaar voor...'-posts komen je vast inmiddels de strot uit. Daarom komen wij bij Playboy met een geweldig Playboy-waardig alternatief. Want man, man, wat was het een jaar! Elke editie van Playboy nog mooier dan de vorige én een aantal geweldige hoogtepunten zoals de editie met Jaimie Vaes, die met Nicol Kremers en het dubbeldikke 40-jarige jubileumnummer... 2023 was het jaar van Playboy; een trend die we in 2024 graag willen voortzetten.

Playmate van het Jaar 2023

En geen betere manier om dat te doen dan met een heuse 'Playmate van het Jaar'-verkiezing. Want ook dit jaar hebben we onze Playmates voor je op een rijtje gezet zodat jij – als Playboy-connoisseur – mag bepalen wie deze felbegeerde titel in de wacht sleept. Bekijk de genomineerden en stem op wie volgens jou de titel Playmate van het Jaar 2023 verdient. Niet alleen komt de winnares van de verkiezing in 2024 nogmaals met een shoot in het blad, jij als stemmer maakt ook nog eens kans op een jaar lang gratis Playboy. Dus kies kritisch en breng je stem uit!

Goede foto's zien van de modellen? Koop dan de nieuwste Playboy, daar worden alle Playmates nog eens een voor een met de beste foto's weergegeven. Om je geheugen op te frissen, natuurlijk.

Januari

Solomia Maievska - Haar vriendinnen noemen haar Mia, maar in haar paspoort (geboortejaar: 1999) staat toch echt Solomia. De Oekraïense is al model sinds haar 15de en mag graag lezen, Netflixen en muziek maken: ze leerde zichzelf ukelele, drums en piano spelen.

Februari

Nena Vlaar - Toen ze in februari op onze poster stond, was Nena nog kapster in Opmeer. Inmiddels woont ze op Ibiza, waar ze het middelpunt van elk feestje is. Of het poseren spannend was? Voor ons wel, maar niet voor Nena: "Het liefst loop ik altijd zonder kleding."

Maart

Kateryna Kaminska - Die groene ogen! Die lippen! We kregen er geen genoeg van tijdens onze shoot met de immer relaxte Kateryna. Een carrière? Hoeft niet zo voor deze Playmate. Haar raarste gewoonte? Ze eet het liefst met haar handen en drinkt graag uit de fles.

April

Amelie Lou - Onze Playmate uit april, de Franaçaise Amelie Lou, studeert psychologie en houdt van dansen en schilderen. Haar idool is Madonna, omdat het haar niet boeit wat anderen van haar vinden. "Zo probeer ik ook in het leven te staan."

Mei

Anastasia Hale - De Berlijnse beauty werkt fulltime als model, maar had nog nooit naakt geposeerd. Met ons vloog ze naar Mallorca voor haar debuut. Hoe het was? "Heerlijk. Ik hou van naakt zijn. Daarom heb ik altijd al lid willen worden van de Playboy-familie. Ik ben zo blij dat het nu is gelukt!"

Juni

Julia Yaroshenko - Als ze niet poseert voor de beste fotografen ter wereld is Julia bezig met spiritualiteit, yoga en meditatie. Boven aan haar bucketlist staat dan ook niet skydiven ofzo, maar... een Japanse theeceremonie, gekleed in een traditionele kimono. Ieder zijn ding.

Kijk voor meer foto's én het stemformulier op de volgende pagina.