Model Monday: Alessandra Ambrosio

Deze week hebben we een heerlijke Braziliaanse schone op het menu. Ze is een van de bekendste Angels van Victoria's Secr...

Deze week hebben we een heerlijke Braziliaanse schone op het menu. Ze is een van de bekendste Angels van Victoria's Secret, sierde meer dan vijftig covers en liep vijftien jaar geleden haar eerste show voor lingeriemerk Victoria's Secret. Het gaat natuurlijk over super-Angel Alessandra Ambrosio!

Als je nog even een opfrisser nodig hebt van haar indrukwekkende Victoria's Secret CV, hebben we een mooie compilatie voor je.

https://www.youtube.com/watch?v=StkbklXVx-g

Instagram

Borsten, Benen, Buik en Billen, Alessandra heeft het allemaal, kijk mee naar haar meest sexy Instagram foto's.

Ook een hete Halloween laat Alessandra niet aan zich voorbij gaan.

Dit is het soort feestjes waar Playboy altijd wel voor te porren is! Alessandra, mogen we volgend jaar ook op je verjaardag komen?

Bunny materiaal?

Victoria's Secret

Omdat we Alessandra na vijftien jaar bijna in een adem noemen met Victoria's Secret, kunnen we het niet laten wat spannende kiekjes van de jaarlijkse lingerie-parade

Over minder dan een maand wordt de Victoria's Secret Show uitgezonden wordt op de Amerikaanse televisie, dan kunnen we weer genieten van Alessandra en al haar Angel-vriendinnen. Wil je meer Angels in de Model Monday zien? Eerder kwamen Adriana Lima, Romee Strijd en Candice Swanepoel al voorbij.