Sports Illustrated pakt uit met drie covermodellen voor Swimsuit-editie

Voor het eerst in de geschiedenis van Sports Illustrated komt het blad met drie verschillende covermodellen voor de veel...

Voor het eerst in de geschiedenis van Sports Illustrated komt het blad met drie verschillende covermodellen voor de veel geprezen Swimsuit editie.

Er is bewsut voor drie totaal verschillende modellen gekozen. "De drie vrouwen zijn mooi, sterk en sexy", aldus editor MJ Day. "Schoonheid bestaat in verschillende maten en vormen."

Het jongste model is de de 20-jarige Hailey Clauson. "Zij is de droom van iedere man, maar ook opvallend populair onder vrouwen. Bovendien is ze erg slim."

Lees ook: Van Irina Shayk tot Kate Upton; de mooiste SI-babes op een rij

Een heel ander type vrouw is de 29-jarige Ronda Rousey. De Amerikaanse is mixed-martial-arts-vechtster en won in 2008 een bronzen medaille in het judo op de Olympische spelen van Beijing. "Ronda verenigt schoonheid, spierkracht en eenvoud."

En dan is er nog het veelbesproken plus-size model Ashley Graham (28). Plus-size is eigenlijk een misleidende term, maar het statement is duidelijk: de tijd van louter perfect gevormde modellen is verleden tijd.

De covers

Foto's van de dames uit eerdere SI-shoots