Grand Theft Auto op je oude Gameboy

Wat nou als Grand Theft Auto (GTA) een Nintendo Gameboy spelletje was geweest? Een beetje zoals de Pokémon spelletjes di...

Wat nou als Grand Theft Auto (GTA) een Nintendo Gameboy spelletje was geweest? Een beetje zoals de Pokémon spelletjes die je altijd speelde op het apparaatje. Zo'n game met vijf pixels op een vierkante centimeter en een irritant muziekje. Als dat het geval zou was, zou het in elk geval een hoop minder spannend maar des te grappiger zijn.

Dat idee had YouTuber Hat-Loving Gamer ook. Hij maakte een combinatie tussen GTA en het nostalgische Pokémonspel voor de Nintendo Gameboy. In een filmpje laat hij bekende scenario's uit de Grand Theft Auto games zien. Uitgevoerd door de bekende karakters, maar dan met wat minder hippe special effects. Het in elkaar slaan van onschuldige omstanders en het oppikken van dames bij een club was nog nooit zo schattig om te zien. Oh, en het muziekje is echt niet uit te staan. Dan ben je alvast gewaarschuwd.

Lees ook: Dit is 'm dan: De Bugatti Chiron

Hat-Loving Gamer staat op YouTube bekend om zijn parodieën op bekende games. Zo maakte hij eerder een Mario Kart race met 101 spelers en De Sims in de stijl van de 1989 Gameboy. Misschien moet Nintendo toch eens met deze man gaan praten, hij heeft goede ideeën voor toekomstige games!

https://www.youtube.com/watch?v=XqY_6jioanM