Wakker worden met: Chanel Iman

Het is prettiger wakker worden naast een vrouw dan in een leeg bed, daar zal bijna iedere man het over eens zijn. En als...

Het is prettiger wakker worden naast een vrouw dan in een leeg bed, daar zal bijna iedere man het over eens zijn. En als je het dan toch voor het uitkiezen hebt… Juist, dan doe je het direct ook goed.

Deze vrijdagmorgen is het de beurt aan model Chanel Iman. Al sinds 2009 paradeert ze over de catwalk voor Victoria's Secret. Maar ook een cover voor Sports Illustrated kan ze op haar cv zetten. Chanel doet veel liefdadigheidswerk. Al sinds 2011 zet ze zich via USAID in voor de bestrijding van de droogte in Oost-Afrika. Een vrouw met een groot hart. In 2015 maakte haar acteercarrière een vliegende start met haar rol in de film Dope, die op het Sundance festival in première ging.

Lees ook: Wakker worden met: Shay Mitchel

Het 26-jarige model heeft een Koreaanse moeder en een Afro-Amerikaanse vader. Dat levert een mooie mix op. Met deze achtergrond informatie, zijn wij ondertussen benieuwd naar foto's. Geniet mee van de mooiste bikini-foto's van Chanel Iman.