Snoop Dogg ontwerpt heerlijk foute voetbalschoen

Rapper Snoop Dogg heeft naast wiet roken nog een passie: voetbal. Dus ontwierp hij maar eens een voetbalschoen, in samen...

Rapper Snoop Dogg heeft naast wiet roken nog een passie: voetbal. Dus ontwierp hij maar eens een voetbalschoen, in samenwerking met Adidas. Het resultaat is zo lekker fout, dat het briljant te noemen is.

De noppen hebben een gouden coating, wat een heerlijk geluid moet geven als je de kleedkamer uitloopt. Om daarna in de eerste minuut direct een doodschop te krijgen, te weten dat de voetbalschoen een print van een honderd dollar-biljet heeft, aangevuld met gouden tierelantijntjes. Wordt op de amateurvelden niet geaccepteerd. Wij zeggen: schijt aan hebben en spreken met je voeten (en die doodschop gewoon ontwijken).

Lees ook: De 10 meest sexy videoclips

Op de schoenen staan de teksten 'Mind on my money' en 'Money on my mind', woorden die voorkomen in zijn single Gin and juice. En op de veters staat, in gouden letters uiteraard, 'Gotta Hustle'.

De schoen, 'Adizero 5-Star 5.0 Snoop Cleats' genaamd, is echt te koop, voor omgerekend 107 euro. Goed, de foto's (én video van de trotse Snoop).

Get the money. By snoop Dogg n @adidasfballus

Een foto die is geplaatst door snoopdogg (@snoopdogg) op

Point seen money gone ????????

Een foto die is geplaatst door snoopdogg (@snoopdogg) op

Video

  What u waiting on get the money ????????   Een video die is geplaatst door snoopdogg (@snoopdogg) op