Wakker worden met: Vicky Pattison

Het is prettiger wakker worden naast een vrouw dan in een leeg bed, daar zal iedere man het over eens zijn. En als je he...

Het is prettiger wakker worden naast een vrouw dan in een leeg bed, daar zal iedere man het over eens zijn. En als je het dan toch voor het uitkiezen hebt… Juist, dan doe je het direct ook goed.

Vandaag de eer aan Vicky Pattison. Deze dame ken je misschien van de Engelse "kwaliteitstelevisie" Geordie Shore. Maar de Britse schone heeft sinds haar vertrek uit de reality serie een hele hoop meer op haar kerfstok. Zo presenteerde ze haar eigen programma Judge Geordie, schreef ze een boek of drie en won ze het survival programma "I'm a celebrity, get me out of here". Een vrouw met veel kwaliteiten. Sinds haar gewichtsverlies is ze zich ook nog in gaan zetten als fitness goeroe, het kan ook allemaal niet op.

Lees ook: Wakker worden met: Marloes Horst

Al die Britse reality-tv is natuurlijk allemaal leuk en aardig, ons gaat het om de mooie foto's. En daar strooit Vicky op haar Instagram maar al te graag mee. Kijk mee en vergeet vooral even hoe vaak we haar in oncharmant beschonken toestand op tv gezien hebben.