De eerste Wonder Woman op het grote scherm

Warner Bros grijpt Comic-con in San Diego aan om wat van haar nieuwe plannen aan het grote publiek te vertonen. Dit jaar...

Warner Bros grijpt Comic-con in San Diego aan om wat van haar nieuwe plannen aan het grote publiek te vertonen. Dit jaar kwamen ze met niks minder dan de trailer voor de nieuwe Wonder Woman film, die voor volgend jaar in het boekje staat.

In de film beslecht Wonder Woman, gespeeld door Gal Gadot, eigenhandig de Eerste Wereldoorlog. Geheel in stijl. Waarom zou je immers grijze soldaten laten vechten voor de wereldvrede als de strijd ook gestreden kan worden door een vrouw in een rood, blauw en gouden bikini.

Lees ook: Er is iemand die Pokémon GO heeft uitgespeeld

We kunnen toeleven naar een nieuwe heldin uit de DC Comics boeken in een film die net zo gevaarlijk lijkt als haar tegenspelers uit de stripserie.

https://youtu.be/5lGoQhFb4NM

De film staat gepland voor de zomer van 2017.

Suicide Squad

Vanaf begin Augustus wordt onze DC Comics honger tijdelijk gestild met de lang verwachte film Suicide Squad. Ook hiervoor zag Warner Bros Comic Con als ideale locatie voor een stukje promotie en lanceerde een uitgebreide trailer met een preview van de titelsong. Die willen we je natuurlijk niet onthouden!

https://youtu.be/m0Xb9BhfVjY