Deze 4 jetpacks kun je gewoon op internet bestellen

Al sinds hij in 1965 in films voor het eerst zijn opwachting maakte willen we 'm hebben: de jetpack. Het lijkt iets dat...

Al sinds hij in 1965 in films voor het eerst zijn opwachting maakte willen we 'm hebben: de jetpack. Het lijkt iets dat alleen voorbehouden is aan Sci-Fi films en superhelden, maar dat is dus helemaal niet waar. Deze vier Jetpacks kun je gewoon op internet bestellen. Je zult er wel even je portemonnee voor moeten trekken, want goedkoop zijn ze niet.

Lees ook: De eerste Wonder Woman op het grote scherm

Oke, we geven toe, ermee naar je werk vliegen zit er nog niet in. Veel van deze hedendaagse Jetpacks werken alleen boven water. Ach, je moet ergens beginnen. Disclaimer, we hebben ze nog niet voor je getest.

1. De onderwater jetpack - 2.250 euro

Deze jetpack zit niet op je rug, maar om je polsen. Je verplaatst je door het water. Je zult er dus nog wel wat snorkel- of duik- uitrusting bij moeten hebben. De Sport Underwater Jetpack is hier te koop.

2. de Jetpack fiets - 8.100 euro

Er ver kom je er niet mee, want deze jetpack fiets, ook wel de Jetovator genoemd zit vast aan aan flinke slang voor de watertoevoer. Maar vliegen kan 'ie wel! De Jatovater koop je hier.

3. De échte water-jetpack - 61.650 euro

Ook met de Jetlev-flyer zit je vast aan een slang die je watertoevoer regelt, maar hij zit in elk geval als een echte jetpack op je rug. Hij komt wel met een aardig prijskaartje. Mocht dat je nou niet uitmaken is hij hier te koop.

4. Het Jetpack golfkarretje - 135.000 euro

Voor de prijs van een klein huis heb je een Jetpack die je daadwerkelijk ergens gaat brengen. De Martin Jetpack is misschien niet zo compact als we zouden willen, hij vliegt je wel van A naar B. Je krijgt er overigens ook een kleine training bij om hem te kunnen vliegen. Dat mag ook wel voor die prijs. De Martin Jetpack is hier te koop.