De andere kant van Olympische held én Playboy Micheal Phelps

De 31 jarige zwemmer Micheal Phelps draagt vanavond de vlag tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Rio...

De 31 jarige zwemmer Micheal Phelps draagt vanavond de vlag tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Rio. Hij is slechts de tweede zwemmer die de Amerikaanse vlag draagt en volgt daarmee Gary Hall op die hem in 1976 voorging.

Met 22 olympische medailles op zijn naam is Phelps de meest succesvolle Olympiër ooit. En dat een beetje succes kan al snel leiden tot gekke dingen en een hoop mooie vrouwen, heeft deze held aan den lijve ondervonden. Noem dat gerust een undertatement.

Lees ook: Playmate Jessica Maia: carnavalskoningin Rio uit de kleren

Phelps leidt een interessant leven gevuld met vrouwen van alle soorten en maten. Playboy maakte een compilatie. Om over zijn wiet- en alcoholgebruik maar even te zwijgen.

Sexy sportjournaliste aan de haak

In 2013 was Phelps even samen met sportjournalist en golfliefhebster Win McMurry. Naar ons idee geen verkeerde keuze.

Thanks @golfpunkhq for the story & birthday wishes

Een foto die is geplaatst door Win McMurry White (@winmcmurry) op

Modelletje, voor erbij

Voor Win McMurry had Phelps kort de babe Megan Rossee te pakken, maar die wist hij niet vast te houden. Hij werd al snel gedumpt.

En nog maar eentje

In 2010 deed Phelps het ook niet verkeerd, toen kon hij genieten van het prachtig model Brittny Gastineau.

Mood from @eyeonglam Een foto die is geplaatst door ?Britt Gastiineau? (@brittgastineau) op

Versace Moments.. possibly My favorite Top off All Time..? @eliastahan

Een foto die is geplaatst door ?Britt Gastiineau? (@brittgastineau) op

 

Miss Californië, waarom niet?

In 2009 veroverde Phelps Miss. Californië: Carrie Prejean. Ze had ook Miss USA kunnen worden, ware het niet dat ze een mediastorm over haar heen kreeg nadat ze in een interview vertelde dat ze alleen gelooft in het huwelijk tussen man en vrouw. Tegenwoordig is ze voornamelijk bezig met het supporten van Donald Trump. Oordeel zelf: sloeg Phelps hier de plank toch even mis?

FBF me and the amazingly beautiful @kathyireland Een foto die is geplaatst door Carrie Prejean Boller (@carrieprejeanboller) op

Een zwemster, logisch

Nadat Phelps bekend werd kon hij kiezen uit een aantal zeer mooie dames. Eén van de eerste was zwemster Stephanie Rice in 2008.

Golden shower van een dominatrix

Ook een paar opmerkelijk vrouwen exemplaren, vergeleken met de bovenstaande dames. Zo schijnt het dat hij een golden shower heeft gehad van dominatrix Kim Petro en daar ook nog eens 900 dollar voor betaalde. Doet 'ie gewoon. 

 

Transgender Taylor Chandler

Verder werd Phelps ''erger dan Charlie Sheen'' genoemd door de 40 jarige transgender Taylor Chandler, waar hij volgens geruchten een korte relatie mee had. De relatie zou tot stand zijn gekomen via Tinder, hij zou deze dame niet zo netjes hebben behandeld. Uiteraard kan er geld verdiend worden met het schrijven van een smeuïg boek en dat is precies wat Chandler onlangs deed. Phelps heeft zelf overigens niets bevestigd.

 

Eind goed, al goed

Laten we positief eindigen. Momenteel is Phelps samen met nog een Miss. Californië: Nicole Johnson, waarmee hij inmiddels een kind heeft. Vanaf vandaag kunnen we Phelps weer een beetje in de gaten houden en zien we hem als topsporter en vlaggendrager voorbij komen.