Marisa Papen té naakt voor Instagram, gelukkig hebben we de foto's nog

Al drie keer eerder werd Playmate Marisa Papen van Instagram afgeslingerd, maar iedere keer kwam ze snoeihard terug en t...

Al drie keer eerder werd Playmate Marisa Papen van Instagram afgeslingerd, maar iedere keer kwam ze snoeihard terug en trakteerde ze ons op foto's die de grens van het sociale medium opzochten. De maat bij Instagram is nu toch helaas weer vol en Papen verliest in één klap 600.000 volgers.

"Ik begin me stilaan zorgen te maken. Nog nooit heeft het zo lang geduurd vooraleer ik opnieuw toegang kreeg. Ik probeer de juiste mensen te bereiken, voorlopig zonder succes" zegt Papen tegen de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

Lees ook: Playmate Marisa Papen vervult glansrol in nieuwe videoclip DubVision

In mei stond de Playmate bij ons op de cover, eerder werd ze verkozen tot mooiste vrouw van Instagram. ''Via Instagram verdien ik een deel van mijn inkomen. Als mijn profiel morsdood blijft, bouw ik wel een eigen platform waar ik mijn foto's kwijt kan'', aldus Papen. Groot gelijk, wij beginnen bij Playboy wel met een flinke selectie. Haar complete Playmate-shoot bekijk je hier.

Website

 

En gelukkig hebben we haar website nog.

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="167343,167347,167357,167373,167375,167377,167379"]