Het vuige café uit Star Wars: A New Hope komt naar ons sterrenstelsel

Het iconische café uit A New Hope, waarin we kennis maken met Han Solo, een buitenaards jazz-bandje, beruchte smokkelaar...

Het iconische café uit A New Hope, waarin we kennis maken met Han Solo, een buitenaards jazz-bandje, beruchte smokkelaars en onberekenbare aliens komt naar ons sterrenstelsel. Scum & Villainy Cantina komt de bar in Hollywood te heten en het wordt een exacte replica van het café uit de filmklassieker. Yes!

https://www.youtube.com/watch?v=g6PDcBhODqo

Of het er net zo ruig aan toe gaat als in Chalmun's Cantina - zoals de bar in Mos Eisley, een stad op de planeet Tatooine, heet - valt nog te bezien. Daar ging de muziek gewoon door nadat iemand zijn arm afgehakt werd door de lightsaber van Obi-Wan Kenobi. De Scum & Villainy Cantina in Hollywood is verder in ieder geval hetzelfde als de ruimtetoko. Wil jij verkleed gaan als een Jedi, dan kan dat gewoon. Het wordt zelfs aangemoedigd.

Lees ook: Iconische platenhoezen in Star Wars stijl

Je moet wel snel zijn, het betreft hier een pop-up bar wat inhoudt dat het concept slechts tijdelijk zal zijn. Reserveren doe je tussen 6 en 10 uur 's avonds. Hollywood is niet bepaald om de hoek dus we hopen nu al dat iemand dit concept in Nederland over zal nemen.

Reserveren doe je binnenkort hier, wanneer de bar voor het eerst opengaat is nog niet bekend.