4x Playboys Most Wanted-producten voor deze zomer

Of je nou een verre reis gaat maken of lekker in ons kikkerlandje blijft: met deze Most Wanted-producten ben jij he-le-maal de man deze zomer. 

Most Wanted-producten

Playboy selecteert elke maand een paar te gekke Most Wanted-producten. We hebben er vier voor je op een rijtje gezet en geloof ons als we zeggen: deze moet je hebben!

Nocuta desk fan

€99

Werken is soms niet te doen in deze temperaturen. Een bureauventilator doet wonderen, maar die dingen zijn vaak zó lelijk. Met deze desk fan van Nocuta zit je niet voor joker. Hij heeft zes jaar garantie.

Socktail

Wat krijg je als je de sokken van Burlington combineert met Lavish Whisky? Juist: de Burlington X Lavish Whisky Cola-Socktail! Beide merken presenteren samen een heerlijke whisky cola cocktail. Het blikje is versierd met het iconische argyle patroon van Burlington. Nu verkrijgbaar!

Deejo zakmes

€70

Dit zakmes van Deejo kun je naar eigen inzicht ontwerpen. Je kunt kiezen uit tientallen verschillende artworks, houtsoorten (dit is olijf) en zelfs je eigen tekst erop zetten. Topcadeau!

Yeti heupfles

€47

Onmisbaar op vakantie: een heupfles om de acute dorst te lessen. Met dit stijlvolle exemplaar van Yeti kun je voor de dag komen. Er past 200 ml in.

Style
  • Adobe Stock