Homeland seizoen 6 komt eraan en richt zich op de Amerikaanse verkiezingen

Homeland is briljant! We bingen de serie massaal en zijn sinds 2011 iedere aflevering weer overdonderd door wat de bipol...

Homeland is briljant! We bingen de serie massaal en zijn sinds 2011 iedere aflevering weer overdonderd door wat de bipolaire CIA agente Carrie Mathison en haar collega's over hen heen krijgen. Terwijl we nog steeds rouwen om de dood van sommige karakters (nee we plaatsen geen spoilers) kijken we reikhalzend uit naar het volgende seizoen dat 15 januari 2017 van start gaat.

Lees ook: Alles (drugs en dezelfde acteurs) is aanwezig in de trailer voor Trainspotting 2

Mathison woont inmiddels in New York waar ze voor een stichting werkt die moslims binnen de Verenigde Staten helpt. Het seizoen focust zich onder andere op de Amerikaanse verkiezingen, met name de gebeurtenis erna. In de trailer horen we Phil Colins en zien we een hoop oude bekenden. Wij hebben er zin in, al overwegen we alles pas later te kijken en direct te bingewatchen. Zeven dagen wachten per aflevering is immers een ergere marteling dan alles wat de CIA je op een black-site aan kunt doen. Check de trailer hieronder.

 

https://www.youtube.com/watch?v=m9MvePNpnGg