Op wereldreis in virtual reality

Dat virtual reality groot gaat worden (is) moge inmiddels duidelijk zijn en als jij toevallig al een trotse eigenaar van...

Dat virtual reality groot gaat worden (is) moge inmiddels duidelijk zijn en als jij toevallig al een trotse eigenaar van de HTC Vive bent dan kun je nu de hele wereld over reizen zonder daarvoor je slaapkamer uit te hoeven. Google komt namelijk met Google Earth VR. Zet je VR-bril op en je staat in no-time op de boulevard in Miami, op de Chinese muur, in de Eiffeltoren of je beslist alvast over de route van een echte reis.

Lees ook: King Kong is belachelijk groot in Kong: Skull Island

Google heeft met Google Earth al wat bijzonders neergezet maar zoals in de onderstaande video te zien is gaan ze nog een stap verder. De applicatie wordt bijzonder goed ontvangen en is, laten we eerlijk zijn, ook gewoon briljant. De app is niet gelimiteerd tot slechts onze eigen planeet, je kunt de Aarde ook bekijken vanaf de maan. Wij raden je toch aan om gewoon een echte wereldreis te maken, met leuke dames flirten of nieuwe mensen leren kennen gaat nu eenmaal een beetje lastig worden in VR.

Google Earth Virtual Reality is deze week op softwareplatform STEAM gezet en is HIER beschikbaar.

https://www.youtube.com/watch?v=SCrkZOx5Q1M