Perfect voor de mancave maar sloopt wel je relatie: de massagestoel van Lamborghini

Wat vet, deze stoel houdt je gezond, stressvrij en zorgt voor een hele dikke game-ervaring. Hij sloopt alleen je relatie omdat je er nooit meer uit wil.

massagestoel

Je komt thuis na een dagje werken, er moeten nog driehonderd klussen gedaan worden in huis en het schijnt dat de was al zolang in de wasmand ligt dat het bijna het huis uit wandelt. Het enige wat jij wil doen is relaxen natuurlijk en dat kan op meerdere manieren maar geen manier is zo goed als chillen in de massagestoel van Bodyfriend en Lamborghini.

@backlink(208743)

Dat denken we tenminste, nee we hebben ze zelf niet getest maar kom op, als je dit ziet weet je dat het goed zit. Het Koreaanse bedrijf Bodyfriend maakt blijkbaar al een tijdje hele aardige massagestoelen en onlangs kondigde ze een vierjarige samenwerking met Lamborghini aan. 

Wat je dan krijgt is een stoel met een bizar vet design die jou niet alleen masseert maar ook analyseert. Jazeker, de stoel pakt de drukpunten aan die met acupunctuur ook onder handen genomen worden en daarna scant de stoel jouw lichaamsgewicht en je stressniveau. Daarnaast kun je de informatie delen dus wanneer je zo'n kekke stoel aan je opa cadeau doet kan je thuis even kijken hoe het met zijn hartslag gesteld is bijvoorbeeld. Ten slotte werken de twee bedrijven samen met de Universiteit van Seoul om een dieetplan op te stellen die je bij de stoel krijgt. De stoel gaat je tijdens het diëten scherp in de gaten houden.  

Maar wacht, er is meer! De stoel kan gesynchroniseerd worden met een virtual reality-game. Zet je bril dus op, speel een game en de stoel gaat trillen en bewegen op het moment dat er iets in de game gebeurd. Serieus, dit ding is ideaal voor de mancave, klein probleem is alleen dat wij er nooit meer uit zouden komen.

In de lente van 2018 kun je een stoeltje aanschaffen voor een nog onbekende prijs. De duurste huidige stoel van het merk kost 8.000 dollar en naar het schijnt gaat de stoel van Lamborghini daar boven zitten. Verwacht een prijsje ten noorden van de 10.000 dollar maar dat is pure speculatie.

Meer info vind je op de site van Bodyfriend

Bron: AlphaLuxe