(VIDEO) Sexy Margot Robbie scheurt door Monaco in een Nissan BladeGlider

Margot Robbie (Suicide Squad en The Wolf of Wall Street) is toch wel één van de meest sexy vrouwen ter wereld. De actric...

Margot Robbie (Suicide Squad en The Wolf of Wall Street) is toch wel één van de meest sexy vrouwen ter wereld. De actrice is de nieuwe ambassadeur voor Nissans elektrische auto's, Nissan hoopt hiermee een groter publiek warm te maken voor elektrische mobiliteit. Warm van Robbie wordt je zeker maar zodra je haar in een Nissan BladeGlider door Monaco ziet scheuren wordt je gegarandeerd verliefd op de dame.

Lees ook: Oranje boven: wij reden met de Bentley Continental GT V8 S

'De elektrische revolutie zet door. Voor Nissan als wereldwijde pionier op het gebied van elektrische mobiliteit en gezien het feit dat de doorbraak van de elektrische auto aanstaande is, is het belangrijker dan ooit om de voordelen van elektrische mobiliteit te laten zien – van het efficiënte verbruik tot de duurzaamheid en van het weggedrag tot de prestaties. Met Margot Robbie als ambassadeur presenteren we de persoonlijke en de maatschappelijke voordelen van elektrische voertuigen aan een nog groter publiek', aldus Gareth Dunsmore, Director of Electric Vehicles van Nissan Europe.

De beelden liegen er niet om en zijn ontzettend fijn om naar te kijken. Afijn, je wilt ze zien dus hier komen ze:

https://www.youtube.com/watch?v=Wyyo-jXMX5M&feature=youtu.be

Behoefte aan extra beeldmateriaal van Margot Robbie? Regelen we voor je: