Pamela Anderson neemt het op voor mannen die vals beschuldigd worden van verkrachting

Pamela Anderson (49) neemt het op voor Julian Assange (45). De Australische oprichter van WikiLeaks wordt in Zweden verd...

Pamela Anderson (49) neemt het op voor Julian Assange (45). De Australische oprichter van WikiLeaks wordt in Zweden verdacht van verkrachting. Hij zit al sinds 2012 in de ambassade van Ecuador in Londen vanwaar hij aangeeft dat hij vrijwillige sex gehad heeft met de vrouwen die zijn slachtoffers zouden zijn. Anderson ging in gesprek met Russische nieuwszender RT en vertelde hen dat mannen die vals van verkrachting beschuldigd worden in een penibele situatie terecht komen en politiek gezien flink dwarsgezeten kunnen worden.

Lees ook: (VIDEO) Pamela Anderson aan de slag met sexspeeltjes van Coco de Mer

Pamela Anderson is al een tijdje vrienden met Assange en heeft hem dan ook al enkele keren opgezocht in de ambassade waar hij zich momenteel schuil houdt. 'Ik ga campagne voeren voor mannen die onterecht worden beschuldigd van verkrachting terwijl ze helemaal niets gedaan hebben.' Er gingen geruchten rond over een potentiële romance tussen de twee maar dit weerlegt het model. Ze zouden slechts vrienden zijn. Lees het hele artikel van RT hier. Wil je meer van Pamela Anderson zien? Onze shoots zie je HIER.

https://www.youtube.com/watch?v=ikb7PbYlueg

https://www.youtube.com/watch?v=Nirw5_PLUcA