Playmate Monica van der Mark: 'Dit stond bovenaan mijn bucketlist.'

Je hebt vast al kennis gemaakt met onze nieuwe Playmate Monica van der Mark (23) die de cover van ons maartnummer siert....

Je hebt vast al kennis gemaakt met onze nieuwe Playmate Monica van der Mark (23) die de cover van ons maartnummer siert. Omroep Brabant besloot bij Monica langs te gaan en vroeg haar in de onderstaande video wat ze van de shoot vond. 'Dit stond bovenaan mijn bucketlist,' reageert de Playmate uit Tilburg.

Lees ook: (VIDEO) Achter de schermen bij Playmate Monica van der Mark

'Ja, zo sta ik inderdaad in Playboy. Het eerste uur was een beetje ongemakkelijk. Maar daarna kom je in een flow. Ik had ook een heel fijn team om om me heen, dat helpt. Dan komt het vanzelf goed, dat zie je wel aan de foto's.' Zijn we volkomen met haar eens. Net als dat ze aan ons vertelde vertelt ze over haar droom om lingeriemodel te worden. Thuis heeft ze al ruim 4.000 setjes lingerie liggen die ze gebruikt in haar fotoshoots. 'Voor een klassieke fotoreportage hebben we bijvoorbeeld lingerie met kant. En als je in de winter buiten poseert deze met sneeuwvlokjes. Het is geweldig om uit zoveel te kunnen kiezen.' Zelf hadden we al een zeer fijne video van de shoot maar bekijk vooral de onderstaande video even, van Monica krijg je immers ongetwijfeld nooit genoeg.

Zie de hele fotoshoot in de Playboy die nu in de winkel ligt en HIER verkrijgbaar is. Zie de hele shoot ook HIER op Playboyextra.