Vangrails bewijzen zich tijdens de heftige crash van deze rallycoureur

Dat het tijdens een rally nog wel eens fout kan gaan weet je vast al. Afgelopen weekend op de Canarische Eilanden beweze...

Dat het tijdens een rally nog wel eens fout kan gaan weet je vast al. Afgelopen weekend op de Canarische Eilanden bewezen deze vangrails hun nut toen ze het leven redden van twee rallycoureurs die bijna een wel heel gevaarlijke afrit namen.

Lees ook: Het lukte deze man bijna: waarom de marathon lopen binnen twee uur niet te doen is

Afgelopen vrijdag, tijdens de eerste fase van de Rally Islas Canarias in Spanje, reed de 24-jarige, Poolse coureur Tomasz Kasperczyk vol de vangrail in. Het resultaat: einde race, spectaculaire beelden en voor de meesten een zekere hartaanval indien je in dezelfde situatie terecht gekomen was. Kasperczyk en zijn bijrijder waren in orde maar de auto kon niet verder met de race.

Na het zien van deze video moesten wij even terugdenken aan de fotoshoot van rallycoureur Inessa Tushkanova. De droomvrouw uit Rusland die zowel coureur als model is. Meerdere malen verscheen ze naakt voor onze camera's. De naaktfoto's vind je hier. Wij zijn minstens net zo onder de indruk van haar rijkunsten trouwens. Check de beelden daarvan ook hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=1FXfClBq5MQ

Rallycoureur, naaktmodel, slim en bloedmooi... is dit de perfecte vrouw?

https://www.youtube.com/watch?v=wvYKJsRxmrA