Zo lang moeten deze voetballers op het veld staan om hun auto's af te betalen

Dat de meeste profvoetballers wel van een dikke bak houden moge duidelijk zijn, het salaris is er ook naar natuurlijk. W...

Dat de meeste profvoetballers wel van een dikke bak houden moge duidelijk zijn, het salaris is er ook naar natuurlijk. We werden erop gewezen dat Carspring hard zijn best gedaan heeft om te onderzoeken hoe lang de spelers daadwerkelijk op het veld moeten staan om hun bolides af te kunnen betalen. spoiler alert: niet lang.

Lees ook: Voor deze Rolls-Royce is 11.5 miljoen betaald

Geinig genoeg blijkt uit de data dat vooral middenspelers en aanvallers voor sportwagens gaan terwijl de achterhoede vaker voor een SUV kiest. De snelst afbetaalde wagen is in het bezit van Jesús Navas (Manchester City) hij kan met slechts 11 minuten speeltijd zijn hele Nissan Micra afbetalen. Een bescheiden wagen ook ondanks het feit dat hij 12 miljoen pond waard is. Meer dan honderd spelers van de 256 geanalyseerde spelers kunnen hun auto binnen één potje balletjetrap helemaal afbetalen, al krijgen ze het grotendeels gewoon gratis van sponsoren. Laten we er een paar uitpikken. De volledige lijst ziet u hier.

Paul Pogba kan zijn Maserati Gran Turismo binnen 24 minuten en 57 seconden volledig afbetalen.

Luis Suarez kan zijn Audi R8 binnen 30 minuten en 49 seconden op het veld afbetalen.

Voor zijn Ferrari F430 heeft Lionel Messi slechts 31 minuten en 32 seconden speeltijd nodig.

Jerome Boateng weet zijn Mercedes AMG G-63 binnen 42 minuten en 53 seconden te betalen.

Een Lamborghini Gallardo is zo geregeld, Franck Ribery deed er 45 minuten en 44 seconden over om het bedrag bij elkaar te sparen.

Wayne Rooney had 50 minuten en 36 seconden nodig voor zijn Aston Martin Vanquish S

Daley Blind moet 56 minuten en 36 seconden spelen om zijn Corvette Stingray te kunnen betalen (al kreeg hij hem van de sponsor).

Voor een Lamborghini Aventador moest Sergio Aguero maar liefst 1 uur en 17 minuten aan het werk. Zwaar hoor.

Memphis Depay heeft het ook niet makkelijk, voor zijn Mercedes G Glass G63 AMG moest hij 1 uur 43 minuten en twee seconden aan de bak.

Wesley Sneijder wist zijn Ferrari 458 niet met één wedstrijd te dekken. In totaal duurde het 2 uur 23 minuten en 55 seconden voor hij de rekening kon betalen.

De Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse is één van de duurste auto's ter wereld. Cristiano Ronaldo heeft er 5 uur, 15 minuten en 20 seconden op het veld voor nodig.

https://www.youtube.com/watch?v=MlcIOU6V6wk

Timothy Fosu Mensah moest echt een dag werken, zijn BMW 1 Series kost hem 7 uur, 50 minuten en 53 seconden op het veld.

Feyenoorder Eljero Elia heeft niets te klagen al moest hij wel 12 uur, 50 minuten en 53 seconden achter een bal aan rennen om zijn Lamborghini Huracán DMC te kunnen lappen.

https://www.youtube.com/watch?v=yqfNpdAczuA

De grote verliezer in dit rijtje is George Boyd (Burnley). Voor zijn Mercedes 300 SL was meer dan een full-time werkweek nodig. 45 uur, 40 minuten en 23 seconden op het veld betaalde uiteindelijk de rekening voor zijn auto. Arme jongen.