Voor de echte fans: dit klokje van Pokémon kost 258.000 dollar

Mannen blijven van binnen altijd een beetje jongens. Waarschijnlijk worden we daarom nog steeds een enthousiast van Sout...

Mannen blijven van binnen altijd een beetje jongens. Waarschijnlijk worden we daarom nog steeds een enthousiast van South Park sokken, een Star Wars auto of Game of Thrones bier. Verschillende bedrijven hebben dit maar al te goed door en overspoelen de winkels, en later onze huizen, met nog meer tv-interieur hybrides.

Lees ook: Deze Patek Philippe van Vladimir Poetin gaat onder de hamer

Zo ook de wereldberoemde Zwitserse (hoe kan het ook anders) horlogemaker RJ-Romain Jerome. Afgelopen jaar maakte hij al een Pikachu-klokje van 20.000 dollar. Dit jaar besloten Pokémon en de uurwerkmaker nogmaals de handen ineen te slaan. Ter ere van het twintigjarige bestaan van de tekenfilm wordt nu ook het Tourbillon Pokémon horloge uitgebracht.

De meest bekende originele karakters zijn te zien op de wijzerplaat, Pikachu in het midden natuurlijk. De wijzers hebben de vorm van bliksemschichten en het klokje wordt afgemaakt met een bandje van zwart alligatorleer.

Het horloge is hier verkrijgbaar voor 258.000 dollar.