WTF je kunt nu inloggen met een dickpic

Toen we dit nieuws hoorden moesten we even twee keer in de agenda kijken of het geen 1 april is, maar de bedenker van de...

Toen we dit nieuws hoorden moesten we even twee keer in de agenda kijken of het geen 1 april is, maar de bedenker van deze technologie is hartstikke serieus. Dus, ja, we kunnen nu echt inloggen door een dickpic te maken. Wachtwoorden zijn overbodig geworden!

Lees ook: Conor McGregor beledigde Floyd Mayweather zelfs met zijn pak

Bij vrouwen staat het ontvangen van een ongewenst piemelplaatje heel hoog in de lijst van online ergernissen. Veel mannen zijn dan juist weer fan van de mogelijkheid om ook op internet te kunnen potloodventen. Behoor jij tot die groep? Dan heb je veel geluk vandaag, je dickpic is nuttig voor meer zaken dan alleen het lastigvallen van het andere geslacht.

Bij de webcamsite CamSoda kun je voortaan inloggen met een foto van je grote kleine vriend. Een wachtwoord is dan niet meer nodig. Het werkt op ongeveer dezelfde manier als het inloggen met een vingerafdruk op je iPhone, of een oogscan in elke stoere spionnenfilm. CamSoda geeft zelfs nog een tip mee: de technologie werkt het best met een foto van je jongeheer in erectie. (Hier maken wij een kanttekening, moet de content ná het inloggen niet juist zorgen voor een harde Harry?)

CamSoda staat helemaal achter hun uitvinding, volgens de site werkt het scannen van een penis beter dan een oogbal of vingerafdruk, omdat er van persoon tot persoon meer verschil zit qua grootte, kleur en vorm. Daarnaast weet de gemiddelde persoon niet hoe die van jou eruit ziet, dus 'dat maakt de veiligheid onpenetreerbaar'.

Het bedrijf kwam eerder ook al met de O-Cast, een beetje zoals de app Lickster, waar we al eerder over schreven. Maar dan echt.

Voorlopig is de technologie alleen nog maar beschikbaar voor de content op CamSoda en we betwijfelen dat het ooit ergens anders voor gebruikt gaat worden. Zie je het al voor je, midden in een vergadering even je smartphone unlocken?